Trend: plaids

Header.jpg

1/2/3/4

Het is weer dinsdag, en ondanks dat het vakantie is komt er nog gewoon een trend online. Helaas wel de een-na-laatste die op dinsdag online komt, maar daarover kun je hier lezen. Voor deze week heb ik weer een uitgesproken trend uitgekozen: de plaids. En dan heb ik het niet over de plaids als sjaal, maar die voor op je bank.

Al een langere tijd zijn de kleedjes ‘in’. Als je een eigen huis hebt, is een kleedje op je bank een must-have. Je kunt er lekker in wegkruipen als je een film aan het kijken bent of werken op je laptop met een kop warme chocomelk op de bank. Het is een veelzijdig kleedje en hij komt altijd van pas. Zelf heb ik er ook één, die ik vaak mee naar beneden neem. Puur omdat het lekkerder op de bank ligt. En als we een behoorlijke afstand met de auto moeten afleggen, neem ik hem ook altijd mee op de achterbank.

Je hebt verschillende soorten, maar de meest populaire zijn toch wel de houthakkers plaids. Als tweede zijn de gebreide plaids ook razend populair en héél warm. Ik denk dat iedereen er wel een in zijn of haar bezit heeft, en zo niet, dan raad ik je bij deze aan zo snel mogelijk naar de winkel te rennen en een budget plaid te scoren, want als je er eenmaal een hebt, kun je gegarandeerd niet meer zonder.

Liefs.

5 gedachtes over “Trend: plaids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s