Contact

Vragen of opmerkingen 

Heb je een vraag over mij of mijn blog, of misschien over een onderwerp of product die ik benoem in een van mijn posts? Je kunt mij contacteren via het volgende e-mail adres: styledbylarissacontact@gmail.com. Alle vragen/tips/opmerkingen/ideeën etc. zijn via dit e-mail adres welkom!

Pers of bedrijven
Voor een samenwerking met een bedrijf sta ik – in goed overleg – altijd voor open! Uiteraard zal ik altijd eerlijk blijven en geen teksten schrijven waar ik niet achter sta, en hierbij hoort ook dat er vermeld zal worden dat het desbetreffende artikel in samenwerking is. Heeft u interesse in een samenwerking op wat voor een manier dan ook, dan kunt u mij altijd een mail sturen naar: styledbylarissacontact@gmail.com. Mijn mailbox staat altijd open voor mails!Ook uitnodigen voor events, persberichten of andere dergelijke zaken zijn altijd welkom. Ook hiervoor kunt u mij contacteren via het bovenstaande e-mail adres.

Mocht je het makkelijker vinden om op een snellere manier contact op te nemen, kun je dat doen via het onderstaande formulier. Ik zal proberen alle mails zo snel en goed mogelijk proberen te beantwoorden! (:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s