About the blog

FT0A9928


First of all..

Styled by Larissa is een persoonlijke blog met artikelen over fashion en lifestyle met af en toe wat verdwaalde beauty artikelen. Er zal veel terug komen over mijn interesses en waar ik mij dagelijks mee bezig houd, maar artikelen zoals (fashion)trends, reviews en DIY’s zul je ook geregeld voorbij zien komen. In de toekomst lijkt het me tof om jullie ook meer artikelen onder de categorie ‘Travel’ te laten lezen, want oh wat is reizen leuk! Omdat wij nu niet heel erg vaak op vakantie gaan, zal het wat lastig worden hier in een korte periode meer over te schrijven, maar dat komt zeker nog!

Back to the beginning

Vrijwel sinds het moment dat ik goed kon schrijven, pakte ik er elke week weer een nieuw schriftje bij en schreef mijn eigen verhalen daarin op, van de hoofdpersonen tot in de kleinste details, vooral over de onderwerpen waar ik mij toen erg mee bezig hield. Toen ik een eigen mobiel kreeg (eind 2012, I guess) begon ik met het lezen van vele blogs. Volgens mij las ik er daarvoor ook al wel een aantal via mijn laptop, maar erg bekend was ik er niet mee. Ik maakte Bloglovin’ aan en volgde alle blogs die mij aanspraken. In de zomervakantie van 2013 vond ik dat het tijd was om zelf een blog aan te maken, want ten eerste vulde het mijn tijd op, en ten tweede vond ik het hartstikke leuk. Nu kon niet alleen mijn moeder de verhalen die ik schreef lezen, maar kon íedereen deze lezen, maar dan net een tikkeltje anders. Met deze blog ben ik rond februari 2014 gestopt, alleen om de reden dat ik bijna geen viewers had; een bekend probleem bij vele bloggers, helaas.

Toch miste ik het bloggen, dus in september 2014 maakte ik wéér een blog aan, dit keer onder een andere naam met een compleet ander design. Tot kort blogde ik nog steeds op deze blog, tot ‘ie geïnfecteerd werd door een (Malware)virus. Gelukkig was dit snel opgelost, maar was er een hoop op mijn blog verloren gegaan. Aangezien ik de naam van mijn blog al die tijd al niet zo leuk vond, en het lay-out maar niks vond, vond ik het een goed moment om een nieuwe blog te starten (ja, alweer). Het was even puzzelen met de naam, maar al met al is ‘Styled by Larissa’ eruit gekomen!

Waarom ‘Styled by Larissa’?

De titel van mijn blog, een onderwerp waarover de meningen verdeeld zijn. De naam zelf vind ik op zich al ‘fris’ en fijn klinken, geen moeilijke woorden of letters die omgewisseld kunnen worden. De titel letterlijk vertaald is ‘Gestijld bij/door Larissa’, wat je op meerdere manieren zou kunnen lezen. ‘Styled by’ heeft meerdere betekenissen, maar op mijn blog zul je voornamelijk de fashion gerichte manier terugvinden. Anyhow, het komt erop neer dat mijn blog vooral over lifestyle en fashion gaat!

Mocht je contact met mij op willen nemen, neem dan even een kijkje op de contactpagina (klik hier).

 

\

Een gedachte over “About the blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s