From last Monday #16

IMG_2811

Hoi allemaal! Beetje laat, maar alsnog een overzicht van afgelopen week online! Deze week met héél wat foto’s, dus pak er een kop warme chocomelk bij en kijk gezellig mee!

Maandag

Maandagochtend begon ik de week met een maskertje. Al weken had ik het plan om dit te doen, maar het kwam er telkens niet van. Ik was vroeg uit, dus ik had er de tijd voor. Maar niet lang, want ’s middags moest ik tot 6 uur werken.

Maar: voor het werk nog even lunchen met deze panini, die een blijvertje is. Ik hou zo ontzettend veel van deze broodjes.

Dinsdag

Dinsdag veel tussenuren doorbrengen in het dorp, waar het weer waanzinnig vol hangt met kerstlampjes die je je zo gek niet kunt bedenken. Helaas zie je ze op de foto niet goed, maar ze waren héél mooi.

Ik bestelde voor mijn moeder, oma en overgroot oma persoonlijke kerstkaarten met een foto, omdat ik het dit jaar iets anders wou doen dan normaal. Ik vond dat ze wel wat extra’s verdiende, dus die bestelde ik. Inmiddels zijn ze binnen en ze zijn heel mooi geworden!

Dinsdag 2

Ik wist niet dat de Tiramisu Pudding van MONA bestond, dus toen mama en ik deze zagen namen we hem mee, want hij ziet er zó lekker uit.

Voor het slapen las ik nog even in het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Ik vind het tot nu toe een heel spannend boek, dus ik ga snel verder lezen.

Woensdag

Woensdag keek ik de Victoria’s Secret Fashion Show 2015 terug, omdat ik die zó graag wou zien, maar wat niet lukte op dinsdag. Geweldige show.

En dat keek ik uiteraard onder het genot van patatchips. Even back to serious: wie van jullie kent dit nog van vroeger? Vroeger was dit dé chips die het he-le-maal was en het is nog steeds even lekker.

Woensdag 2

Voor het werk at ik poffertjes, met natuurlijk poedersuiker en stroop en ik ben echt dol op poffertjes. Ik had ze al jaren niet meer gehad en nu ik de foto weer zie krijg ik er heel veel zin in.

Vlak voor én nog kort na het werken schreef ik nog ‘even’ 20 kerstkaarten voor vrienden en vriendinnen. Ik haat het om cliché te zijn, dus om het dit jaar wat origineler te maken heb ik elke kaart persoonlijk geschreven en in elke kaart een andere tekening/quote gezet. Naar mijn mening zijn deze twee het best gelukt, dus ik ben er trots op!

Donderdag

Omdat we voor vrijdag geen huiswerk meer hadden, vond ik het weer eens tijd om te bakken. Ik bakte een taart die ik nog nooit eerder had gemaakt: Cookie Cream taart. Oprecht de lekkerste taart die ik tot nu toe gemaakt heb.

Vrijdag

Vrijdag in het tussenuur weer HEMA, en weer lekker standaard hetzelfde broodje. Oeps. Hij is gewoon te lekker.

Vakantieselfie, spreekt wel voor zich, denk ik.

IMG_2811

Vandaag is mijn nicht 18 geworden en zijn we naar Utrecht gegaan om het te vieren. Ze kreeg van ons een polaroidcamera, en die moest natuurlijk getest worden. Luvvv <3

Dat was ’t weer voor deze week! Aankomende week is een lekker druk en gezellig weekje, met natuurlijk de feestdagen. Fijne vakantie allemaal! Liefs.

3 gedachtes over “From last Monday #16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s