About Larissa

FT0A9932

Ik ben Larissa van der Zijden, het meisje achter ‘Styledbylarissa.nl’. Ik ben 15 zomers jong en woon in het kleine Flevoland. Op mijn blog schrijf ik wekelijks vooral over fashion en lifestyle, deel ik mijn interesses over onder andere fashion en komen hier en daar wat losse onderwerpen voorbij.

De liefde voor schrijven is niet uit het niets komen opduiken, vroeger schreef ik namelijk al schriftjes vol met zelfgeschreven verhalen, die vaak nergens over gingen en heel kort waren, maar toch bleef ik dit doen. Toen ik ongeveer 11/12 jaar oud was, had ik een ‘droom’ om de jongste schrijfster te worden, maar het bleef ook bij een droom, haha! Helaas is dat niet gelukt, maar er is een nieuwe droom voor in de plaats gekomen: van schrijven mijn full-time baan maken. De journalistiek, dat is waar ik graag heen wil. Maar buiten dat lijkt het mij ook heel tof om daarbuiten met mijn blog ver te komen.

Natuurlijk is de passie voor schrijven niet het enige wat ik erg leuk vind, ook fotograferen vind ik ontzettend tof! Drop me een middagje in het bos met mijn camera en ik kan zo een paar uurtjes wegblijven. Ook hiervan zullen er artikelen online komen op mijn blog, zoals de foto’s die ik maak en deel met jullie.

Tevens vind ik het ook heel erg leuk om op Lookbook, Tumblr en Pinterest inspiratie op te halen, houd ik net als alle andere ‘hipsters’ van koffie, met name die van de Starbucks, en kijk ik mijn ogen vierkant aan vele youtubers en de H&M site!

Mocht je contact met mij op willen nemen, neem dan even een kijkje op de contactpagina (klik hier).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s