Kerstklassiekers

FotorCreated.jpg

Je kent ze wel: dé kerstklassiekers die jaar na jaar weer terugkomen en elk jaar weer diezelfde stemming met zich meebrengen. Vandaag heb ik er een aantal voor jullie op een rijtje gezet, want geef toe: iedereen herkent zich hierin.

tumblr_nywvtkWBqQ1u7leb2o1_500.gif

Home alone marathon

Ja, ook jij heb minstens één keer in je leven Home Alone gekeken. Het is een echte kerstklassieker, en rondom kerst is er altijd een enorme marathon. Het is sowieso mijn favoriete kerstfilm(s) en ieder jaar weer nestel ik me op de bank met een kleedje om de dagen voor kerst ‘af te tellen’ met Kevin. En om even in de stemming te komen heb ik er een heerlijke GIF van gillende Kevin bijgevoegd. Heerlijk.

all-you-need-is-love-kerstspecial

All you need is love KERSTSPECIAL!

Ieder jaar weer zitten we op kerstavond voor de tv gekluisterd, want het is inmiddels een traditie dat wij op kerstavond naar de kerstpecial kijken. En lukt dit niet, kijken we hem 1e of 2e kerstdag gewoon terug. All You Need Is Love is in zijn geheel al een geweldig programma, maar met kerst is het toch nét wat specialer. En een klassieker, want hoeveel jaar doet Robbert dit nou al?

ALL I WANT FOR CHRISTMAS… – MARIAH CAREY

Volgens mij is dit liedje ergens 10 eeuwen geleden gemaakt, maar zolang ik op deze aardbodem rond huppel hoor ik dit liedje ieder-jaar-weer. Het blijft een lekker nummer en iedereen kan hem mee brullen. Dit is wel echt dé klassieker van de 21e eeuw, haha. Love it.

tumblr_nezx8706DY1qbe45ao1_500.jpg

De meest foute kersttruien

Voor de meesten staat de maand December in het teken van gezelligheid, maar er zitten er een aantal tussen voor wie December in het teken staat van de meest foute kersttruien die uit de kast getrokken mogen worden. Ik ben er de afgelopen weken al behoorlijk wat tegengekomen, en geloof me: die waren niet allemaal zo simpel als de rechtertrui op de foto hierboven. Ieder jaar weer toveren mensen de meest geweldige en foute kersttruien naar boven, en ik vind het ge-wel-dig. Zelf heb ik er nog geen een weten te scoren, maar wellicht volgend jaar dat ik me eraan waag.

Dat waren 4 echte kerstklassiekers! Wat vinden jullie van foute kersttruien? Liefs.

4 gedachtes over “Kerstklassiekers

  1. Ik ben eigenlijk nu wel klaar met home alone. Iets te vaak gezien, denk ik. All you need is love ga ik sowieso dit jaar wel kijken. Verder ga ik andere kerstfilms proberen te kijken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s