Trend: Scandinavian instagram feed

Whitelivingetc bewerkt

De laatste tijd hoor je iedereen erover: de prachtige witte feeds op Instagram. Ja, ook ik ben fan. Vorige week zei ik het al even, maar deze week ga ik op vervolg van het artikel van vorige week (Scandinavian interior) een paar favoriete Instagrammers mét een Scandinavisch Instagramfeed opnoemen!

De afgelopen tijd zijn de scandinavische Instagramfeeds echt een dingetje: iedereen probeert te tippen aan de beste Instagrammers. Vandaag heb ik een paar van mijn favorieten op een rijtje gezet! Enjoy!

amandaxelssson

De eerste Instagrammer is @amandaxelssson. Haar feed is toch scandinavisch, met een vleugje knusheid en kerst-details. Love it.

Whitelivingetc

Om deze Instagrammer kunnen we niet heen: Anette is by far mijn nummer 1 favoriet, en er is ook niemand die naar mijn mening aan haar kan tippen. Je kunt haar vinden onder @whitelivingetc. Volgen!

marenbaxter

De volgende kandidate is Maren, als ze zo heet (ik geloof van wel). Haar feed is net wat donkerder en knusser, maar alsnog héél inspirerend. Je kunt haar volgen via @marenbaxter.

ingridpall

Dan hebben we hier de Instagram van Ingrid! Ingrid heeft wederom een héle leuke en lichte feed. Deze wat lichter dan die hiervoor. Bij Ingrid zie je vooral wat meer natuurlijke vormen: bomen, bont, plantjes etc. Ik hou ervan. Volg hier: @ingridpall.

saga.nordisk

Als een-na-laatste heb ik Britt haar feed uitgekozen (@saga.nordisk). Een heerlijk typische scandinavische feed. Dit is óók een grote favoriet! Niet een shitload aan wit, maar met wat meer hout en bijpassende kleuren. Ik vind het geweldig.

onlydecolove

Als laatste koos ik Katerina haar rustgevende en prachtige feed uit. Haar Instagram, te vinden onder @onlydecolove, bestaat uit véél wit, marmer en de bruine/grijze tinten. Heel mooi!

Dat was de trend voor deze week! Wat vinden jullie van Scandinavische Instagram feeds? Fijne avond!

4 gedachtes over “Trend: Scandinavian instagram feed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s