Room accessoires (Christmas)

Bewerkt 1

IK HEB VAKANTIE! Ja, ein-de-lijk heb ik vakantie, en ik was er dit jaar meer aan toe dan andere jaren. Het examenjaar is toch wat vermoeiender dan gedacht, dus die twee weken zonder school komt dan ook niet verkeerd uit. Ik heb deze week enorm veel gewerkt, dus ik heb wat minder tijd voor mijn blog gehad. Gelukkig is het nu vakantie en kan het allemaal weer wat rustiger aan. Voor vandaag heb ik een aantal accessoires gefotografeerd die momenteel in mijn kamer te vinden zijn. Kijken jullie mee?

Bewerkt 1Bewerkt 2

Om te beginnen dit megaschattige plateau die op de kast staat. Achter mijn kast staat zoals je ziet mijn bed, dus vanuit mijn bed kijk ik daar op. Laatst nam mijn moeder dit vierkante plateau voor me mee, en ik vond hem heel tof om te gebruiken voor kerst. Alle spullen die erop staan had ik al, en heb ik bij elkaar gezet. Cute, of niet dan?

Rode kaars – Primark ● Kaneelkaars – Action ● Sneeuwpop & kaars met sneeuwvlok – Big Bazar ● Lampjes – Intratuin 

Bewerkt 3

Om mijn bureau ’s avonds wat meer licht te geven, koos ik ervoor mijn kleine kerstboompje daar op te plaatsen. In de hoek, wel te verstaan. Ik heb hem gedecoreerd met een klein setje kerstballen van de Xenos, en ik vind het zo eigenlijk ook wel prima. Geen slingers, geen piek, gewoon simpel: kerstballen. Ik vind het wel schattig.

Bewerkt 4

Boven mijn bureau hangen ook deze kerstlampjes in de vorm van sterren. Ook deze komen bij Intratuin vandaan en zien er héél knus uit in het donker. Ah heerlijk, kerst.

Bewerkt 5

Dit lieve hertje, helaas geen Rudolf, staat naast mijn hoge kast op de grond. Mijn moeder wist er dit jaar geen plek voor en ik wist er wel raad mee. Die kant van mijn kamer is ’s avonds altijd wat minder verlicht, en dit hert is héél fel.

Bewerkt 6

En dan als laatste: mijn pracht van een kerstboom. Al sinds ik wat jonger ben heb ik standaard ieder jaar een eigen kerstboom op mijn kamer. Weliswaar dan niet zo groot als die in de woonkamer, maar toch redelijk groot. De kerstballen, slingers en piek passen nét niet helemaal bij elkaar, en ik wil dan ook kijken om volgend jaar de kleurencombinatie wat te veranderen. Voor dit jaar nam ik het voor lief: het kan ermee door.

Uiteraard heb ik nog veel meer decoratiespullen in mijn kamer staan, want ik vind het geweldig om mijn kamer per seizoen te veranderen. Omdat het dit jaar wat drukker is dan anders heb ik niet de tijd gehad alles neer te zetten, en staan er nog wat herfst- (en zelfs nog zomer-)spullen op mijn kamer. Fijn weekend! Liefs.

5 gedachtes over “Room accessoires (Christmas)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s