Dear december

tumblr_nh2nm57Nwt1sial0xo1_500

Goedemorgen allemaal! Hè, het is ein-de-lijk december, en voor wie mij nog niet zo goed kent: december is mijn favoriete maand van het jaar. Ik heb een heleboel aan jullie te vertellen, waaronder wat veranderingen rondom mijn blog én de planning voor december.

Ik had al een tijdje in mijn hoofd om een apart artikel te schrijven over alle leuke activiteiten die deze maand op de planning staan, maar aangezien mijn agenda nog redelijk leeg is – op de kerstdagen na – leek me dat niet zo’n verstandig plan. Omdat er deze maand een heleboel veranderd rondom mijn blog, leek het me een leuk idee deze twee dingen samen te voegen in één blogpost. Ik heb behoorlijk wat te melden, dus pak er gerust een kop warme chocolademelk met mini-marshmallows en een dekentje bij en lees gezellig mee!

Q&A?

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: lees jij dit en heb jij een brandende vraag voor mij, laat me dan in de reacties weten dat je er een hebt (je mag hem eventueel ook wel vast stellen, mag ook anoniem), want bij een bepaald aantal reacties zal ik er een doen. Ik wil héél graag een Q&A doen, maar ik heb een idee dat er niemand is die een vraag heeft en het gewoon geen zin heeft om er een te doen. Dus, schroom niet om een vraag te hebben, want ik vind het alleen maar leuk om ze te beantwoorden! Laat me eerst weten of jij graag een Q&A wilt zien en wellicht dat die er binnenkort aan komt!

De Trendy Tuesday stopt!

Ja, echt. Eind december zal ik (voorlopig) stoppen met het plaatsen van een trend op dinsdag, elke week. Dit heeft een aantal redenen: 1) je kunt het of niet, maar ik vind het persoonlijk best lastig om elke week een nieuwe trend klaar te hebben staan. Ik heb dan ook geen idee hoe Claire het voor elkaar krijgt om elke week 3 trends klaar te hebben staan. Punt 2) is dat ik er gewoonweg geen tijd voor heb. En dan hoor ik jullie allemaal al wel denken: ‘Ja maar Laar, daar moet je dan tijd voor máken’. Ja, dat is ook zo. Maar met de From last Monday, het wekelijkse herfstartikel, de artikelen tussendoor, school en werk is het toch echt onbegonnen werk. Dat betekent overigens niet dat ik nooit meer trends bespreek, want het bespreken ervan vind ik ontzettend leuk. Af en toe komt er dus wel een trend online, maar niet meer wekelijks op dinsdag. Dan wel vanaf het aankomende jaar, dus 29 december zal de laatste Trendy Tuesday verschijnen.

Fall in the Season loopt ook ten einde

Als we het dan toch over de blogserie’s hebben, ga ik maar gelijk door met de volgende. Elke donderdag verschijnt er gebruikelijk een herfstartikel online op mijn blog. Maar, zoals we allemaal jammer genoeg weten, komt aan alles een einde, dus óók aan de herfst. Nou kan ik wel in de winter, lente en zomer door gaan met een wekelijks herfst artikel, maar veel zin zal dat denk ik ook niet hebben.. Toen ik de serie startte had ik de einddatum al vermeld, maar voordat jullie denken: ‘Goh, waar is dat herfstartikel dat 7 weken geleden online had moeten staan gebleven?’ vermeld ik het bij dezen nog een keer: de laatste Fall in the Season zal verschijnen op 17 december. Laat me wel even weten of jullie volgend jaar weer zo’n serie willen zien op mijn blog!

Andere naam voor de From last Monday?

En als kers op de taart bespreek ik dan maar gelijk de verandering voor de laatste blogserie die nog op mijn blog overblijft: From last Monday. Deze blijft overigens wél bestaan, maar ik zit er over te denken hem een andere naam te geven. Ook dit kan ik je uitleggen! Ik wou graag origineel zijn, door een verslag van de afgelopen week niet ‘My life in pictures’ of ‘My life as …’ te noemen, maar ik merk dat de naam ‘From last Monday’ heel veel onduidelijkheid opwekt. Want als nieuwe lezer op mijn blog zul je je vast afvragen wat voor artikel dat nou weer zou zijn, of niet? Aan jullie de vraag: From last Monday houden, of een andere naam? En zo ja, wat voor naam zouden jullie graag willen dat ik hem benoem?

Vaste blogdag(en)?

Nou jongens, na deze ben ik klaar met die blogdatums, hoor! De laatste tijd krijg ik vaak de opmerking of vraag waarom ik geen vaste blogdagen op mijn blog heb. Het schijnt dat mensen het fijner vinden als een blogger een vaste dag heeft, zodat ze weten wanneer ze iets nieuws kunnen verwachten. Zelf ben ik niet zo van de vaste blogdagen, dat is wel weer gebleken uit de blogserie’s die ik net allemaal besproken heb. Maar vind jij het nou fijner als ik wél een vaste blogdag heb (bij meerdere reacties, natuurlijk) zou ik er over na kunnen denken één bepaalde blogdag in te stellen. Let me know!

Blogenquête is nog steeds in te vullen!

Een tijdje geleden vroeg ik jullie om een vragenlijst in te vullen over mijn blog. Ik wil mijn blog steeds naar een hoger niveau tillen en hem jullie zo prettig mogelijk maken, dus jullie mening is belangrijk! Je kunt hem nog steeds invullen, en als je dit nog niet gedaan hebt, vraag ik je dit alsnog te doen! Je zou mij er erg mee helpen en het kost je nog geen minuutje!

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Geen Sinterkerst cadeautips dit jaar?!

Traditiegetrouw maak ik ieder jaar een lijstje met tips voor sinterklaas- en kerstcadeau’s. Vorige week heb ik geskyped met Femke, die mij het volgende vertelde: ”Je kunt beter minder uploaden met betere kwaliteit, dan elke dag een artikel die snel in elkaar is gezet.” Zo ongeveer zei ze het. Tuurlijk hoor je dat altijd om je heen, want een feit is het zeker. Toch dacht ik er dit keer nog is langer over na. Daardoor kwam ik tot het besluit om dit keer geen Sinterkerst cadeautips online te gooien, aangezien het aanstaande zaterdag al kerst is. Mocht ik het nog willen maken, zou ik het halsoverkop afgelopen maandag of vandaag online moeten zetten, waarna het dus afgeraffeld en kwalitatief slecht zou zijn. Dus: dit jaar géén Sinterkerst cadeautips, maar wél Kerst cadeau tips! Stay tuned..

Meer eigen foto’s

Morgen licht ik dit onderwerp volledig toe aan het begin van het herfstartikel, dus veel woorden zal ik er nu niet aan vuil maken. Het plan is in elk geval om alleen hoognodige foto’s van internet af te halen, en zo veel mogelijk foto’s zelf te maken. Dit kost daarom wél meer tijd, maar daardoor wordt mijn blog nog persoonlijker.

Kerst gerelateerde artikelen

Mijn vraag aan jullie is: wat voor kerstartikel wil jij nou héél graag op mijn blog zien? Is er één specifiek onderwerp/probleem/trend of iets anders wat je graag ziet verschijnen? Laat het dan weten in de comments of stuur me een mailtje via styledbylarissacontact@gmail.com!

Zo, 1100 woorden en heel wat informatie rijker ben je dan echt ten einde gekomen van dit artikel! Maar, nog niet wegklikken! Je hebt zojuist héél wat informatie gekregen, maar ik hoop dat je warme chocomelk nog nét niet op is en je nog even de tijd wilt nemen op een aantal vragen te antwoorden. Wil jij bijvoorbeeld graag een Q&A zien, heb jij een leuk idee voor een kerst artikel of weet jij een toffe naam voor de From last Monday? Laat het me dan weten!

Loves,

Larissa.

Een gedachte over “Dear december

  1. Pingback: Trend: plaids |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s