Polyvore inspiratie voor de herfst

Headerr

Mijn persoonlijke voorkeur in blogposts gaat uit naar puur eigen foto’s. Zowel het bekijken ervan als het gebruiken ervan. Naar mijn mening heb ik de afgelopen tijd behoorlijk veel (misschien wel té veel) blogposts online gegooid met foto’s die rechtstreeks van Pinterest, Tumblr of wat dan ook kwamen. Hier ga ik absoluut meer op letten, want het is gewoon niet altijd even fijn om telkens maar foto’s van anderen te gebruiken. Ondanks dat wil ik me vandaag nog één keer storten op outfitinspiratie, maar dit keer van Polyvore geplukt. Speciaal voor de herfst, aangezien die theoretisch gezien nog niet voorbij is. Kijken jullie mee?

Afgelopen zondag dwaalde ik wat af van mijn huiswerk en belandde ik na een lange tijd weer op Polyvore. Hier maakte ik op mijn vorige blog de Fashion Friday outfits mee, en ik gebruikte het wel eens om trends toe te lichten. Heel wat weken terug verveelde ik me een keer, en was toen wat herfst inspiratie aan het zoeken op mijn mobiel, via Polyvore. Alles opgeslagen en verder helemaal vergeten en niks meer mee gedaan. Dus: afgelopen zondag keek ik bij ‘Mijn sets’, en hè, herfstinspiratie die nog helemaal niet op mijn blog gebruikt is. Toevallig had ik nog geen flauw idee wat ik deze donderdag aan herfstartikel zou schrijven, dus opeens was het idee er.

Opnieuw schoenenOpnieuw jassen

Dit zijn de twee opgeslagen afbeeldingen. Echte outfits kun je het niet noemen, meer inspiratie over ‘Wat zal ik dit jaar eens aan gaan schaffen?’ Omdat het maar twéé soorten items zijn, heb ik voor jullie nog een paar selecties gemaakt, maar die komen zo pas.

Fall Shoes

Er zijn dit seizoen een aantal schoenen die je veel voorbij ziet komen. Om te beginnen de chelseaboot én de chelseaboot mét een hakje. Dit zijn de schoenen links bovenin, en rechts onderin. Zelf bezit ik beide van deze schoenen en loopt die mét hak net zo comfortabel als zonder. Heerlijk. Als tweede de hakschoen die je rechts bovenin kunt vinden. De afgelopen periode zie je ontzettend veel open hakken met een band om de enkel heen, en echt: ik ben verliefd. Tuurlijk: in de herfst is het koud en draag je dit soort schoenen eigenlijk niet. Maar voor speciale gelegenheden is dit de perfecte hak. En dan als laatste: de hoge veterhakken. Geweldig vind ik ze. Vorig jaar zag ik ze bij Jiami en toen al vond ik ze geweldig, maar nog steeds. Ik geloof best dat ze nog niet eens zo slecht lopen en makkelijk te combineren zijn.

Fall Coats

Niet iedereen doet aan een ‘herfstjas’. Persoonlijk doe ik er ook niet echt aan mee, hoe graag ik dit ook wel zou willen. De bomberjacks en legergroene parka’s waren al even bekend, maar de rechterjas is het afgelopen seizoen helemaal naar voren gekomen. Een jas kun je het trouwens niet eens noemen, want zo heel warm is ‘ie niet. Evenals de andere ‘jassen’, maar ach, het is in de herfst nou ook nog niet steenkoud. Met een sjaal erover heen, is het prima te doen, denk ik zo.

Knipsel2

Als één-na-laatste collage heb ik truien bij elkaar gezocht. Er zaten dit keer niet héle leuke truien tussen, maar dit is de top 3 geworden! Links is lekker basic, houden we allemaal van. Vooral dat kleurtje is ontzettend mooi. In het midden een ietwat andere versie van de ‘Netflix & Chill’, daar heb ik verder niets meer aan toe te voegen ;). Als laatste een trui met een donut. Een trui. Met een donut. Spreekt voor zich, meiden!

Knipsel3

En dan als laatste: mijn personal favorite. De accessoires. I love accessoires en ik heb dan ook mijn ogen uitgekeken bij het uitzoeken van herfstige accessoires. Ik ga ze niet allemaal één voor één bij langs, dus heb je een vraag over een van deze items: stel ‘m in de comments en ik beantwoord hem voor je! Favorieten uit de collage? De rode muts en de oordopjes in een macaron.

Wat vinden jullie fijner: eigen foto’s op een blog, of toch de foto’s die van internet af geplukt zijn? En welke collage is jullie personal favorite? Let me know!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s