Trend: velvet items

Collage

Toen ik wat jonger was had ik een paarse fluwelen jurk met een watervalhals. De afgelopen jaren zijn de fluwelen items een beetje naar de achtergrond gedwaald, maar opeens blijken ze dit jaar weer helemaal terug te zijn. Ik vind het best tof, dus vandaag bespreek ik hem met jullie!

Je kunt dit stofje op verschillende manieren dragen. Persoonlijk vind ik het meer iets wat je met de feestdagen draagt, die inmiddels al gevaarlijk dicht bij komen. Maar, je kunt ze natuurlijk ook ná de feestdagen nog dragen als casual outfit, of met een eye catcher in je outfit. Ik denk dat het een upcoming trend is, die de komende tijd steeds meer naar de voorgrond gaat treden. Je kunt het heel stoer dragen, met een tof spijkerjasje of een toffe jeans, maar je kunt het ook ‘romantisch’ dragen, met kanten randen/items erbij. Je kunt er alle kanten mee op!

Ik vind het leuk! Wat vinden jullie van deze trend?

Liefs.

*reminder* Morgen komt er een blog update online met een héle hoop vragen aan jullie, veel informatie over veranderingen én wat decemberpraat. Stay tuned, om 06.00 staat hij online!

4 gedachtes over “Trend: velvet items

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s