Caramel Cupcake

DSC_1100

Goodmorning loves! Het is weer maandag dus we beginnen weer aan een nieuwe week! Deze week heb ik niet zo heel veel op de planning, dus dat wordt een lekker rustig weekje. Ik heb weer een nagellakje uitgeprobeerd, die ik zoals gewoonlijk even review.

Deze nude kleur uit de collectie van Rimmel sprak me bij het zien ervan heel erg aan. Hij ziet er erg dekkend en niet (te) glanzend uit. Buiten dat is de prijs super betaalbaar, dus zeker de moeite waard om uit te proberen.

DSC_1103

Het is nummer 500. ‘Caramel Cupcake’. Mag ik even zeggen hoe leuk ik de namen van de Rimmel nagellak altijd vind? Ze zijn zo leuk, haha. Anyhow, het is een mooie zachte tint die nét niet roze is, maar echt nude.

Afgelopen dinsdagmiddag (17 november) heb ik deze kleur op mijn nagels gedaan. De bovenste foto is donderdagmiddag gemaakt, en er zitten duidelijk gechipte stukken tussen. Ik ben het niet gewend van Rimmel dat de nagellak snel chipt. Er zit ook nog een topcoat van Essie overheen, dus daar ligt het niet aan. Het enige wat ik me nog voor zou kunnen stellen is het feit dat ik woensdagavond heb gewerkt, en mijn nagellak daar de dupe van is geweest. Maar eerlijk? Dit is wel een beetje veel.

Het is inmiddels zondagavond, de nagellak er nog steeds op. Één nagel is niet meer voorzien van nagellak, en de rest is half gelakt of allemaal scheuren in de lak. Erg jammer.. Hoewel ik Rimmel zeker aanraadt, valt me deze nagellak tegen. Meteen een slechte stempel geven en nooit meer gebruiken? Nee. Het is goed mogelijk dat het per toeval deze keer sneller chipt dan normaal. Binnenkort ga ik de kleur nog een keer op doen, en zal ik bij verandering nog een update aan jullie geven.

Laten we het positieve er ook nog van in zien, want deze kleur is enorm mooi. Sowieso vind ik persoonlijk nude tinten erg mooi, en daar is deze er dus eentje van! Wat ik ook nog even moet vermelden als pluspunt is de goede dekking, want hoe vaak kom je een nude kleur tegen die goed dekt? Precies. Zelden. Uiteraard kun je niet verwachten dat je met één laag een mooie dekking hebt, maar met twee lagen is het een supermooie dekking, wat me oprecht deed verbazen.

Voor als je een paar dagen nagellak op wilt of een mooie nagellakkleur zoekt voor een feestje: absolute aanrader! Gezien het budget vind ik het ondanks het chippen toch niet slecht.

Caramel Cupcake is onder andere te koop bij de Kruidvat en andere drogisterijen voor €3,99.

Love.

7 gedachtes over “Caramel Cupcake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s