Trend:Veel (nep)bont

Fashion collage

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben absoluut geen voorstander van echt bont. Ik wil er niet teveel woorden aan vuil maken, maar ik wil even duidelijk maken dat ik geen ‘verkeerde’ bedoelingen of vooroordelen met deze blogpost heb. Nep bont daarentegen vind ik ontzettend mooi en is weer helemaal terug van weggeweest, zowel in kleding als interieur.

Interieur collage

Ik kan echt bont en nep bont niet uit elkaar houden, dus mocht je in de bovenstaande collages een foto tegenkomen die volgens jou echt bont bevat (en je dat niet oké vind), excuse me for that. Hoe dan ook, ik vind bont ontzettend gaaf. De kleedjes op de vloer kenden we al wat langer, deze zijn eigenlijk niet echt ‘weg’ geweest, denk ik. Vooral bij een marmeren tafel/muur/decoratie-item vind ik een wit bonten kleedje heel mooi staan. Het geeft iets natuurlijks, een natuurlijke sfeer. Heel mooi.

Wat kleding betreft zijn er wel een aantal nieuwe dingen bij gekomen. De collage helemaal bovenaan deze blogpost laat drie verschillende manieren zien waarop bont tegenwoordig veel gezien wordt: de grote bonten jas, het bonten colbertje en een bonten accessoire. Vooral de eerste twee zijn enorm populair, en als je het mij vraagt: héél tof.

Ondanks het feit dat de mening over echt bont en nep bont verdeeld zijn, en je al snel raar aangekeken word als je met zo’n kledingitem over straat loopt (want hè, draag jij nou wel of geen ijsbeer aan je?), vind ik het nepbont toch wel heel gaaf en zou ik er – mocht ik iets leuks tegen komen – toch wel iets van aanschaffen.

Ik ben benieuwd: wat vinden jullie ervan dat je steeds meer bont ziet? Oké, of liever niet? Let me know!

Have a nice tuesday loves! X

Een gedachte over “Trend:Veel (nep)bont

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s