From last Monday #12

Header

Goodmorning loves! Het is weer zondag en dat betekent niets minder dan dat er weer een verslag online komt met wat ik de afgelopen week allemaal heb uitgespookt.

Maandag en dinsdag

Maandagochtend spiegelselfie. Die touwtjes in je shirt kunnen soms zo hinderlijk zijn, ahh.

Dinsdag hadden we na een aantal weken weer tekenen en dit blok hebben we een leuk thema, iets met fantasie. Ik heb die les 5 tekeningen gemaakt (lees: met verf gespatterd, geknoeid en vervolgens van het geknoeide verf nog een tekening gemaakt), maar ze zijn best tof geworden. Dit is er één van, hoewel hij hier nog niet helemaal af is. Ik wou al een tijdje zo’n ombre effect maken, maar dan op canvas voor op mijn kamer, maar dit kan ook!

Dinsdag

Lesafwijkend snapchat gedrag, noemt men dat.

Ik kwam die dag deze schattige mok tegen bij de Xenos. Kijk nou hoe schattig! Er zaten ook nog mini-marshmallows, een mini garder en cacaopoeder bij. Ik hou van de herfst.

Woensdag en donderdag

Sinds ons nieuwe huisgenootje erbij is kunnen de katten hun ogen niet meer van Mickey af houden. Ik moest die avond werken en deze foto stuurde mijn moeder naar me, te lief dit..

Zó vervelend als je elastiekje zich in dit stadium bevindt, je een staart/knot in MOET die dag en geen ander elastiekje bij je hebt.. #firstworldproblems #weallhavebeenthere

Donderdag 1

Ik had me aangemeld voor de Whatsapp meldingen van de nieuwe zender S1.tv, en krijg nu bij elke nieuwe upload een appje als melding, super leuk bedacht! Dit was het eerste appje dat ik kreeg, van Fijne Vrienden, toen de zender live ging. Heel leuk!

Wachten op de bus en niet weten wat je anders moet doen dus dan maar een foto maken-foto.

Donderdag 2

Ik bakte last-minute deze pepernoten (ok, kruidnoten) want diezelfde dag moest daarvan de blogpost online komen. Het was een heel gehaast en de belichting ging hard achteruit, maar het is gelukt. Je kunt het recept hier terug vinden. En ze waren trouwens ontzettend lekker!

Ik ging op hakken naar de winkels, challenge excepted. Ging helemaal prima overigens.

Donderdag en vrijdag

Laatst kreeg ik een mailtje van de Fashion Week 2016 en was benieuwd naar alle shows. Donderdag werden deze bekend en zette Mandy ze op haar Instagram, dus ik maakte er een screenshot van. Altijd handig en leuk.

Vrijdag las ik op twitter bij Jiami dat er weer een gijzeling bezig was.. Jeetje, wat een rottigheid in de wereld allemaal. Weet het niet zo heel goed te verwoorden maar hoop met heel mijn hart dat het niet nog verder uit de hand gaat lopen..

Vrijdag en zaterdag

Vrijdagavond standaard werken, dus zo ook deze week! Na m’n werk maakte m’n moeder voor de lol een of ander raar vlechtje in m’n haar, dat ik maar voor lief nam en liet zitten. Eenmaal in de spiegel kijkende zag het er eigenlijk best tof uit, dus ik legde het vast voor een eventuele herhaling, haha.

Gister had ik een rustig dagje en ging ik – na het uitslapen, rustig douchen en knuffelen met Mickey én deze blogpost schrijven – wat leren. Dit zijn een aantal van de begrippen die we voor kunstvakken moeten weten, hemeltje lief wat veel.

Vandaag ga ik met Sophie een dagje vertoeven in Almere. Misschien dat het leuk is er een soort van Shoplog van te maken, als dat de moeite waard is? Let me know!

Lots of love,

Larissa.

2 gedachtes over “From last Monday #12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s