BLOG UPDATE

Hi!

Hoe is het met jullie? Het is inmiddels de tweede maandag in mijn nieuwe schooljaar, waarvan ik de eerste week nog maar 2 uurtjes op school heb gezeten. Woensdag begonnen mijn eerste lessen, en na twee uur besloot ik ziek naar huis te gaan. Die dag ervoor was mijn moeder geopereerd, dus heel lekker kwam het niet uit aangezien ik voor haar moet zorgen. Tot overmaat van ramp kreeg ik ’s middags acute oorontsteking. Vrijdags werd mijn oma geopereerd, dus inmiddels hebben we allemaal uiterst van ons bed mogen genieten. Hoe dan ook, er gaat het een en ander aan veranderingen plaatsvinden op mijn blog! Lees snel verder voor meer informatie!

Er komen maarliefst twéé nieuwe blogserie’s aan. Op mijn vorige blog had ik ook al twee blogseries: de Fashion Friday en de What’s on my Instagram? Die laatste heb ik op mijn huidige blog nog steeds en komt er binnen een paar dagen ook weer aan, want het einde van augustus nadert.

Buiten de What’s on my Instagram komen er dus nog twee nieuwe serie’s aan: de Trendy Tuesday en de From last Monday!

TRENDY TUESDAY

De naam zegt het eigenlijk al: vanaf volgende week dinsdag (1 september) komt er elke dinsdag een trend online. Af en toe kwam er al wel een trend artikel online, maar vanaf nu zit hier dus een vaste dag aan vast! Deze trends hoeven niet alleen over fashion te gaan; het is goed mogelijk dat je een beauty-, interieur-, of foodtrend voorbij ziet komen. Ik weet nog niet voor hoe lang ik deze serie op mijn blog ga doen, maar mocht ik ermee stoppen meld ik dit uiteraard. Als jullie nog een trend hebben die ik kan bespreken: tips en suggesties zijn altijd welkom!

FROM LAST MONDAY

In deze serie bespreek ik vanaf 6 september elke zondag wat ik die week daarvoor heb gedaan. Een korte samenvatting, soms een lange, soort van plog. Met hier en daar wat foto’s erbij. Ik weet nog niet of het een leuke serie word, aangezien mijn doorsnee dag zich op school bevindt, maar we gaan het zien! Ook hier geldt: tips, suggesties en feedbacks altijd welkom!

Buiten de blogserie’s verschijnen er tussendoor ook normale artikels zoals jullie gewend zijn. Deze hebben dus geen standaard publicatiedag en verschijnen af en toe. Veel zal er dus niet veranderen, maar dan weten jullie wat je kunt verwachten!

Liefs.

Let op: vanaf 2 september (!!) zullen er dus pas artikels rondom deze serie’s online komen. Voor die tijd komen de artikels online zoals ze de afgelopen tijd ook online zijn gekomen!

Een gedachte over “BLOG UPDATE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s