BACK IN TOWN!

DSC_0115.JPG

Goeiemorgen allemaal! Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen was ik afgelopen week een paar dagen in Parijs! Donderdagavond laat kwam ik weer thuis, en het was echt méga leuk! Vandaag vertel ik jullie wat meer over de blogposts van komende week, want dat is nogal chaotisch gegaan. Lezen jullie gezellig mee? :)

De afgelopen week is er maar één blogpost online gekomen, namelijk dat ik vertelde dat ik naar Parijs ging. Ook de week daar voor was het heel erg rustig op mijn blog, omdat ik momenteel heel erg druk ben met mijn examens. Aankomende week ga ik het weer oppakken en kunnen jullie weer blogposts van me verwachten!

Ik wil heel even duidelijk zijn over de verdeling van de blogposts. Vorige week is er geen From last Monday online gekomen, maar deze wil ik nog wel graag posten. Die komt daarom vanavond online! Morgen kun je de From last Monday van afgelopen week verwachten, zoals je dat van me gewend bent.

Uiteraard snap ik dat je héél benieuwd bent naar alle foto’s van Parijs. Komende week plaats ik verschillende blogposts waarin je kunt genieten van de foto’s uit Parijs met de bijbehorende verhalen, so stay tuned for that!

Verder wil ik zeggen dat het de komende weken voor kan komen dat het bloggen weer even op de achtergrond valt. Afgelopen weken ben ik al heel druk geweest met examens, en dat wordt de komende weken alleen maar meer. Verwacht daarom niet dat er 3 keer per week een blogpost online staat, maar ik ga uiteraard zeker m’n best doen! :)

Fijn weekend! X

2 gedachtes over “BACK IN TOWN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s