Off to Paris!

 

DSC_0320.JPG

Jahoor, het is zo ver! Na maandenlang zwoegen achter de schoolbanken, kletsen over de McDonalds naast het hotel en verlangend naar een cliché foto met de Eiffeltoren ben ik zodra je dit leest onderweg naar het mooie Parijs!

Aangezien ik dit artikel voor uit schrijf en ik mega veel haast heb op het moment, ga ik er niet een té lang artikel van maken. Zoals jullie gemerkt hebben is het de afgelopen week heel rustig geweest op mijn blog. Dit komt omdat ik het momenteel heel (lees: méga) druk heb met mijn examens en het bloggen er dus een beetje bij in schiet. De From Last Monday van afgelopen week krijgen jullie daarom ook nog zeker van me tegoed, maar dit zal eind deze week zijn (en aanstaande zondag ook gewoon weer een nieuwe!).

Voor de komende dagen heb ik geen artikelen ingepland staan. Donderdagavond kom ik terug, dus vanaf zaterdag kan ik weer vol op aan de bak!

Voor nu wil ik jullie zeggen dat ik momenteel een busreis aan het maken ben van 7 uur (my god..) en ik vanmiddag in Disneyland Parijs ben! De rest van de verhalen volgen nog, mét foto’s uiteraard!

Fijne week allemaal! XO

2 gedachtes over “Off to Paris!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s