PLANNED THIS APRIL: PARIS!

Header

Over ruim drie weken is het zo ver: ik ga naar Parijs! Samen met school gaan we een paar dagen rondstruinen in Parijs, met de hoognodige bezienswaardigheden en lange busreizen. Zelf ben ik nog nooit in Parijs geweest, dus ik ben héél benieuwd..

FotorCreated.jpg

Het is heel goed mogelijk dat door alle aanslagen de afgelopen tijd onze school er voor kiest om níet naar Parijs te gaan (want: door België, etc.). Dit zou heel jammer zijn, maar natuurlijk gaan we hier niet van uit! Vandaar dat ik dit artikel gewoon online gooi! Mocht het gecanceld worden, horen jullie dat gewoon! :)

Als je op Pinterest zoekt naar hotspots in Parijs, fotografie tips voor Parijs of Paris inspiration kun je echt uren door blijven scrollen. Bovenstaande collage maakte ik een paar maanden geleden (want: eerlijk is eerlijk: enkel de tekst schrijf ik vandaag, en de rest stond al maanden in een concept gepland). Echt, Parijs lijkt me zó mooi!

Uiteraard neem ik mijn camera mee en maak ik ontzettend veel foto’s, die ik ook zal delen op mijn blog. In de derde week van april gaan we weg, en na een lange busreis stoppen we als eerst bij Disneyland Parijs. Ook geen flauw idee hoe en wat, maar het lijkt me zó gaaf! ”Laar, maak die dagen maar zo veel foto’s van me als je wilt, want dan heb ik leuke foto’s voor social media,” deze heb ik al gehoord. Vind ik wel leuk.

FotorCreated2

De meest cliché bucketlist-items die ik kon vinden in een collage. Hopen dat ik al deze dingen kan doen, maar ik zit natuurlijk wel vast aan een schema dat onze school heeft opgesteld. Wat bloggen betreft weet ik nog niet hoe het zit met de artikelen die die week zullen verschijnen. Wellicht dat ik wat vooruit blog, en anders is het een weekje iets rustiger (maar dat zal ik dan uiteraard van te voren even vermelden ;))!

Ik heb er méga veel zin in! Heb jij nog tips/hotspots of iets anders wat ik móet weten voor ik naar Parijs ga? Let me know, ik ben héél benieuwd!

 

6 gedachtes over “PLANNED THIS APRIL: PARIS!

  1. Jaaah, Parijs!!! :)
    Ik ga eind April ook naar Parijs samen met paar vriendinnen, in begin Juni gaan we ook met schoolreis naar Parijs. Het is echt zó mijn favoriete stad. En je kan daar zo fijn shoppen, heerlijk! :)

    Like

  2. Parijs is heel leuk! Maar ik zou wel kunnen begrijpen dat je school het misschien zou cancelen. Mocht je wel daar heen gaan, heel veel plezier! -x-

    Like

  3. Pingback: Hi april! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s