Spring has Sprung TAG

Header

Hi all! Gisteren is het officieel lente geworden, en dat betekent weer heel veel pasteltinten, mooie bloemetjes en vrolijkere mensen! Vandaag heb ik een TAG ingevuld die helemaal in het teken staat van de lente.

Naar welke lente-trend(s) kijk je het meeste uit?

Dat zijn er eigenlijk twee: de off-shoulder top en de A-line skirt. Je zag de A-line skirt deze winter al voorbij komen, maar de komende maanden kun je hem (hopelijk) zonder panty dragen. En het leukste is als je ‘m combineert met ’n off-shoulder top. Hoppa, dat is alvast weer een outfit, haha.

Wat is je favoriete kledingstuk in de lente?

Crop tops. Echt, crop tops vind ik zó fijn zitten. Ik kan oprecht niet wachten. Laatst ben ik alvast begonnen aan mijn crop top jacht, want ik kocht er alvast één, haha.

IMG_1264

Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?

Sowieso ga ik over ruim 3 weken naar Parijs (aaaah!) met school, wat ik al een vakantie op zich noem. Wat betreft de meivakantie: die staat voor mij compleet in het teken van leren. Na de meivakantie zijn mijn examens, dus dat wordt twee weken continu leren. Oké, niet continu. Ik ben ook gewoon te vinden op Dance4Liberation en Kingdance, moet kunnen toch? :)

Wat is je favoriete lente lipkleur?

Hoewel ik zelf geen nude-kleuren draag, denk ik dat ik toch voor nude ga. Lekker makkelijk en simpel, maar toch mooi. Als tweede keus kies ik voor licht-/zachtroze, ook héél mooi voor in de lente!

En je favoriete lente nagellakkleur?

Pastel, pastel, pastel! Babyblauw, lila, zachtroze, wit, paasgeel en grasgroen. Yes, I. Fucking. Love. It.

Wat is je favoriete lentekleur in het algemeen?

Geel, want dat doet me het meeste denken aan de lente. En buiten geel om de babyblauwe kleurtjes. Ik weet niet waarom, maar daar ben ik echt dol op.

Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de lente?

Mango Frappé: goed voor in de lente en zomer. En overigens ook daarbuiten. Maar echt een topper op warme dagen.

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu het lente is?

Het is natuurlijk nog maar net lente, maar wat de warmere dagen betreft merk ik nog niet heel veel verschil. De meeste kleding die ik mooi vind is toch zwart of grijs (niet alleen maar, hoor), maar ik draag niet extreem veel in vergelijking met de winter. Wat is niet is kan nog komen, zeggen we dan maar ;).

FotorCreated

Waar heb je het meeste zin in als het gaat om de lente van dit jaar?

De zonnige dagen. Man, wat heb ik de zon gemist zeg. En alle festivals! Halleluja, ik doe dit jaar as you know examen en ben dus heel vroeg klaar (is het dan al zomer?). Daarom heb ik alle tijd om naar feestjes en festivals te gaan, dus daar kijk ik erg naar uit.

Tot zover de Spring has Sprung TAG. Ik heb de vragen overgenomen van Jiami, maar voel je vrij om deze vragen ook over te nemen! Laat het me dan uiteraard wél even weten, dat vind ik leuk om te lezen! Liefs!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s