From last Monday #20

Header

Het is weer tijd voor een overzicht van afgelopen week! Deze week bestond vooral veel uit relaxen, niet al te drukke dagen, veel lekker eten én weer een nieuwe ronde met WEET IK VEEL. Benieuwd naar afgelopen week? Lees dan gezellig even mee!

Maandag 1

Die dag moest ik 3 uur (!) wachten op rekenen, want dit was de laatste les voor mijn rekenexamen. Omdat ik het oefenexamen al gemist had, moest ik mezelf naar deze les trekken. Uiteindelijk heb ik later deze week gehoord dat ik dik geslaagd ben met maarliefst 36 van de 45 punten, dus daar ben ik heel blij mee!

Met Myrthe, die onherkenbaar is, net als ik. Hm, wat kan ik hier verder nog over zeggen?

Dinsdag

Ik eet vrijwel nooit chips en heb er ook niet vaak behoefte aan, maar nadat Lizzy en ik deze zak afgelopen zaterdag in huis hadden gehaald, en niet opgegeten hadden, had ik er toch wel heel veel zin in. Deze smaak blijft mijn favoriet van Doritos, lekker cliché weer.

Trucje met m’n ogen! Wie van jullie kan dit nog meer? Het kost even wat moeite, maar het lukt uiteindelijk wel. #notashamed

Donderdag

Donderdag weer beginnen met een lesje Nederlands.

Luc en ik kwamen soesjes tegen, en we hadden er zo enorm veel zin in dat we een hele doos haalden. Hij was binnen nog geen 5 minuten op, waarna de Heartbreakers chips en Zeeschelpen chocola er nog in ging. Je begrijpt wel dat we behoorlijk misselijk waren.

Donderdag 2

Ik leerde ’s middags voor economie met handige post-its. Damn, als je alles zo opschrijft is het nog meer dan je denkt.

Ik zat uitermate comfortabel te leren met een onesie aan, kerstsokken eronder en een winterse Starbucks. Beter kan niet.

Vrijdag 1

Vrijdagmiddag was ik alleen thuis dus besloot ik saté warm te maken met geroosterd brood. Vroeger aten mama en ik dat vaak als ik op woensdag na school thuis kwam (op de basisschool), en het blijft lekker.

Ik haalde mijn haar ’s avonds uit een knotje waarna het vast bleef zitten. Lekker kort, of niet dan? Wat vinden jullie van zulk kort haar? Ik denk erover na het een keer ongeveer zo kort (of misschien iets langer) te knippen, maar ben er niet zeker van of dit wel mooi staat..

Zaterdag

Ik vond een wel héle oude verjaardagsuitnodiging van mezelf terug. Ge-wel-dig.

Lizzy kwam zaterdag weer en ’s avonds deden we weer mee met Weet Ik Veel. Uiteindelijk eindigde ik met een 5,8. Kon beter, maar alsnog niet slecht.

Vandaag is een lekker rustig dagje. Ik heb komende week geen toetsen, hele korte dagen op school en zelfs weer een dagje vrij. Heerlijk rustig!

Fijne zondag nog!

Lots of love,

Larissa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s