From last Monday #9

Header

Hey! In deze wekelijkse blogpost laat ik jullie zien wat ik die week allemaal heb gedaan, zo ook deze week! Kijken jullie gezellig mee?

Woensdag en donderdag

Woensdag fietsten we naar huis en het was overal zo mooooi. Ik hou echt van de herfst, en elke keer als ik door zulke steegjes fiets word ik er weer helemaal vrolijk van, tot ergernis van degenen die dan achter me fietsen, terwijl ik langzamer ga fietsen doordat ik een foto moet maken.

Donderdag maakte ik foto’s van deze nagellakjes, coming sooooon.

Vrijdag en zondag

Vrijdag gingen we met een aantal meiden wat eten bij de Hema wegens een overvloed aan tussenuren. Ach, altijd wel gezellig.

Vandaag gingen mama en ik naar Maarn, waar aankomende week een aparte blogpost over komt. We gingen met de trein, en daarom maakte ik voor de zekerheid een screenshot van de route. Myrthe ging om dezelfde tijd met de trein, waardoor we hoopten bij elkaar in de trein te zitten. Helaas gingen we parallel van elkaar, haha.

IMG_1796

We maakten een wandeling door het bos en DIT <3. Echt, we hebben ruim 4 uur gewandeld en ik vond het zó mooi!

Dat was het weer voor deze week. Ik heb een aantal dagen gewerkt en heb voor de rest niet heel veel bijzonders gedaan, vandaar het weinige aantal foto’s. Aankomende week begint mijn tentamenweek, waardoor er misschien niet altijd een blogpost online zal komen, maar uiteraard doe ik wel mijn best. Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s