From last Monday #31

Header

Hi all! Hoe is jullie zonnige weekend? Ondanks dat het weer niet helemaal zo is geworden zoals voorspeld was, ben ik wel blij dat het zonnetje zich wat vaker laat zien! Klaar voor weer een hoop foto’s? Met onder andere tweede paasdag, veel leerwerk en een heleboel foto’s van eten ;).

01

Paasbrunch van tweede paasdag! Mijn oma en overgrootoma kwamen eten, en dus maakten we een paasbrunch klaar.

Jaaa, als ‘verassing’ voor Pasen kreeg ik Macarons! Eerlijk: als je me érgens wakker mee wilt maken, doe dat dan met Macarons. Best Things Ever!! <3

02

Ondertussen dat ik keihard leerde voor mijn economie tentamen lakte ik mijn nagels. Doe ik wel vaker onder het leren en het bevalt me goed, haha.

Excuses voor de vele leerboeken.. Ik had donderdag een repetitie economie, en vrijdag twee tentamen herkansingen van wiskunde en economie, dus er moest flink geleerd worden.

03

Tussen al het leren door kon ik nog wel wat tijd vinden om wat foto’s te maken. Doordat de zomertijd in is gegaan (waar ik overigens wel aan moest wennen), was het langer licht en heb ik hele toffe foto’s kunnen maken. Geef me altijd dit licht.

Hm, just a few things I needed that day.

04

Verdorie, had ik net mijn nagels gelakt en foto’s gemaakt van m’n nagels, wil ik het SD-kaartje uit m’n camera halen, beschadig ik m’n nagels. Shiiiiiit.

#fromwhereistand. Het lijkt hier overigens of ik een zwarte broek met stipjes aan heb, of een glitter broek. Heb ik niet. Het is een simpele zwarte jeans, haha. Op de schoenen na is dit dan wel weer een Women in Black, zoals ze dat bij mannen altijd zeggen (Men in Black).

Hoi

Seheeeelfieeee.

05

Leren, leren, leren… (Dit is de een-na-laatste, beloofd!).

#fromwhereistand. Ik moest buiten even wachten, dus wat kun je dan beter doen dan een foto maken van je benen en voeten. Ach. Het was lekker weer!

06

Artikels schrijven, foto’s opzoeken, foto’s bijwerken, foto’s invoegen, dat was een lekker vrijdag middagje! Blogpost hiervan komt aankomende week online!

Ondertussen at ik stokbrood met kruidenboter. Hier kan ik oprecht ZO van genieten.

07

Donderdagavond knalde ik er nog twee Test Jezelf hoofdstukken van Wiskunde doorheen en nam ik nog een half boek van Economie door. Maar letterlijk een half boek: ik moest 4 van de 8 hoofdstukken leren. Damn. Helaas gingen de toetsen niet zo heel goed, dus dat is dan weer wat minder.

H&M + Coachella = <3. Ja, je leest het goed: ook dit jaar heeft H&M weer samengewerkt met Coachella en ein-de-lijk is de collectie beschikbaar! Helaas moet ik nog heeeel even wachten tot mijn rekening weer wat gevuld is, maar er zitten zúlke gave items tussen! Love voor deze outfit.

Met mar

Na de herkansingen werkte ik samen met Marleen (meet Marleen, on the left!) nog even aan onze boekpresentatie van aankomende vrijdag. Daardoor gingen we wat later van school weg dan de rest, maar ach, we konden wel heerlijk van het zonnetje genieten. Iemand nog April Fools uitgehaald vrijdag? Ik wist niks origineels, dus dit jaar was ik niet van de partij, haha.

08

Gistermiddag in de auto onderweg naar de camping, holadijee.

Jammer dit. Dinsdags gelakt, zaterdags dit. Ik heb dan wel twee keer gewerkt tussendoor, maar ik heb nagellak gehad die 3 keer werken overleefde zonder te chippen. Helaas. Review volgt!

09

Tum Tums, bring me back in the days. Vooral de chocola’tjes die er in zitten zijn goddelijk.

De zeilen en kleden lagen nog niet in de tent, dus waren de flonders (of vlonders, huh?) het uitzicht van mijn #fromwhereistand. Deze ‘tekening’ stond er op zodat je weet welke plank waar moet, maar hij kwam wel leuk uit met m’n schoenen zo. Lol.

010

Ik mocht de vloer onderkliederen met lettertjes en cijfertjes. Vind ik leuk.

Ennnn heading back home!

Hoe was jullie week? Beetje van het zonnetje kunnen genieten? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s