Hi april!

DSC_0275.JPG

Hi all! Het is vrijdag, dus we hebben weer lekker weekend! Vanochtend had ik herkansingen van mijn tentamens, waarna ik ook weer uit was. Maar even guys: dit weeeeer! Daar wordt je toch spontaan vrolijk van? Anyhow, april is here! Vandaag deel ik jullie mijn plannen voor de komende maand, en geloof me: die zijn tof.

PARIJS!

Ja, echt. Over anderhalve week zitten we met heel VMBO in Parijs, en ondanks de terroristische aanslagen heeft onze school besloten er toch heen te gaan. Aaaah. Ik ben nog nooit in Parijs geweest en heb er méga veel zin in. Meer lezen over dit tripje? Ik schreef er laatst een artikel over!

Knipsel2.JPG

bron

KONINGSDAG / KINGDANCE

Aan het einde van deze maand is het weer tijd voor het jaarlijkse feest waarbij heel Nederland oranje kleurt. Ook dit jaar ga ik weer een festival opzoeken, namelijk Kingdance! Wie zie ik daar? ;)

MEIVAKANTIE

Hoewel dit geen ‘vakantie’ wordt, is het toch wel even fijn om geen school te hebben. Ik hoop dat het lekker weer wordt, zodat ik buiten van mijn examenboeken kan genieten. Na de vakantie heb ik nog één week ‘les’ en daarna heb ik examen, aah! Iemand tips?

 

Knipsel.JPG

 

ZON, LENTEKRIEBELS EN IJSJES

Oké, toegegeven: het is niet een ‘evenement’, maar het is wel iets waar ik héél erg naar uitkijk. Dit weekend schijnt het al heel warm te worden, en vorig weekend was het ook al niet zo koud. Hopen dat het de komende weken alleen maar beter wordt en ik dit jaar een recordaantal ijsjes ga eten, want hey, daar heb ik na mijn examens nou eenmaal de tijd voor.

Wat gaan jullie deze maand allemaal doen? 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s