Favourites of March

Header.jpg

Het is een tijdje geleden, maar zo nu en dan vind ik het leuk om een paar van mijn favorieten van dit moment te delen. Benieuwd naar 5 van mijn favorieten?

DSC_0407

FAVOURITE NEW TOP

Jaaa, laatst kocht ik weer een crop top. Ik heb zó enorm veel zin in de zomer! Deze scoorde ik bij de ZARA voor een héél goedkoop prijsje! Samen met dat shortje is het echt een leuke outfit. Dus, aankomende zomer zul je deze by far voorbij zien komen ;). DSC_0207

FAVOURITE SHOP 

Laatst was ik as you know in Den Haag, en daar kwam ik het winkeltje Søstrene Grene tegen. De tas die ik hier draag komt van die winkel, en ik ben er echt blij mee! De winkel stond voornamelijk vol met interieur accessoires in het hout en koper, en echt: dat is zó mooi!

DSC_0418

FAVOURITE NEW GLASSES

Eens in de zoveel jaar mag ik nieuwe brillen uitzoeken, en dit keer was het écht nodig. Mijn vorige bril was te klein en begon pijn te doen, dus koos ik twee nieuwe uit. Luvvvv them!

DSC_0941

FAVOURITE NEW SUNGLASSES

Over brillen gesproken.. Deze zonnebril kocht ik bij de Primark in Den Haag. Ja, echt, bij de Primark. Ik draag hem continu (oké, als de zon schijnt dan) en ik vind ‘m heel mooi!

Screenshot_20160329-201943.png

FAVOURITE SONG

Ik besteed mijn vrije uurtjes, tussenuren en verveel momenten vaak door het zoeken naar nieuwe muziek. Ik kwam deze track van Firebeatz en Jay Hardway tegen, en echt, dit nummer is lekker. Heb ‘m nog net niet grijs gedraaid, haha.

Dat waren weer 5 favorieten! Wat is jouw favoriete liedje van dit moment?

Een gedachte over “Favourites of March

  1. Dat topje is erg leuk! Hopelijk dat je die fijne zomerse outfit snel kan dragen! Sostrene grene ben ik ook al een paar keer geweest, zoveel leuke spulletjes hebben ze daar!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s