From last Monday #28

HEADER

Hi all! Er is weer een week voorbij gegaan en dat betekent uiteraard weer heel wat foto’s! Het artikel begint gelijk goed met een foto van donuts, en ik kan je vertellen dat dat niet de enige foto is van eten waar je héél blij van wordt.

01

Maandagmorgen standaard beginnen met een blokuur wiskunde. Feest, want dat is de enige les waarbij ik nog samen met deze knul in één lokaal word gestopt. Gaat zelden goed. :’)

Selfie?!

02

Ik weet er inmiddels geen beschrijving meer voor te vinden. Gewoon, de traditionele tekenselfie. Met lieve Cynthia.

Dat het Nationale Vrouwendag was is je vast niet ontgaan, maar ik kwam deze tegen van vorig jaar van Loesje. Vond ‘m best wel leuk.

03

Altijd vóór het werk eet ik (gewoon, avondeten), maar omdat dat zo vroeg is eet m’n moeder op zulke dagen altijd apart. Vaak zodra ik terug kom eet ik nóg een keer, omdat ze dan wat voor me heeft over gehouden. Best oké, dat twee keer avondeten.

Wát las ik daar?! Tony’s Chocolonely + attractiepark + fabriek + Nederland = *smelt*. Ja, er komt dus hoogstwaarschijnlijk een Tony’s Chocolonely attractiepark in Nederland, waarbij je met een soort achtbaan door de fabriek heen kunt. Sjakie en de chocoladefabriek 2.0, of toch niet?

04

Ja, ik had donuts. Faves for-ever. Ik zal zo nog even close-uppen, mocht je nog niet trek genoeg hebben gekregen van deze heerlijke rondjes.

Alweer zo’n selfie. Oh, met m’n nieuwe blouse aan!

DSC_0095

De buren moeten me vast raar aangekeken hebben toen ik buiten foto’s ging maken van een bord met donuts. Not even sorry.05

Deze quote kwam ik tegen op de Pinterest van Modemusthaves, en ondanks dat ‘ie behoorlijk cliché is, is ‘ie wel waar. Echt.

Ik ging weer aan de slag met ’t Kleurboek voor Volwassenen. Echt al mega lang niet meer gedaan en had er wel weer een keer zin in.

06

I’m in luvvvvv met de nieuwe track van MG. Echt, die jongen gaat het nog maken de komende jaren. 19, eigen platenbedrijf, 50 mensen in dienst en reist de hele wereld over. Geen woorden voor. Kan nu al niet wachten naar z’n volgende tracks en z’n album.

Vandaag zocht ik wat oude zooi uit wat nog in huis lag, en kwam ik deze tegen. Weet iemand nog hoe dit heet? Ik kan er niet meer opkomen, maar ik deed dit vroeger zó vaak, hahaha.

Wat hebben jullie vandaag gedaan? Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s