From last Monday #27

HEADER

Hi all! Het is weer zondag, en dat betekent dat jullie weer kunnen genieten van een portie foto’s. Voor mij zit de vakantie er inmiddels al weer op en ben ik morgen weer op school te vinden. Hebben jullie allemaal een leuke vakantie gehad? Die van mij was vooral druk (lees: mega druk)! Lees snel verder om te zien wat ik allemaal gedaan heb!

01

Maandagochtend werden we wakker in Den Haag (aankomende week meer daarover!) en ontbeten we in de ontbijtzaal. Je kon hier dus zelf je eigen wafels maken, hoe leuk! En ze waren ook nog is méga lekker!

Vlak voordat we weggingen wou ik nog even een foto maken met mijn Polaroid camera, en de lieve serveerster (thank you Sarah!) zei dat ik wel even achter de bar mocht staan voor de foto. Dus, voortaan sta ik biertjes te tappen achter de bar. Iemand een biertje? Haha.

DSC_0881

Vervolgens gingen mama en ik met de tram nog even langs de vuurtoren in Scheveningen en liepen we wat rond. Ik word zo vrolijk van alleen al alle pastelkleurtjes die te vinden zijn. Een pastelblauwe brug?! Yes please!

03

Zo maakte ik ook wat outfitfoto’s met mijn nieuwe blouse aan, die ik inmiddels ook al op mijn blog heb gedeeld. Je kunt ze hier terug vinden!

02

Vervolgens was het tijd om naar huis te gaan. Wachtend op de tram maakte ik nog even een foto. De tram komt daar dus om de paar minuten, wat ik echt helemaal niet gewend ben, haha. Bij ons moet je een uur wachten als je de bus hebt gemist (oké, met een beetje geluk een half uur).

In de trein, om 9 voor 4 ’s middags, zoals je kunt zien. Snapchat waardig, noemen we het maar.

03

Bij thuiskomst lagen deze Nutella naam-stickers op de deurmat waar ik echt eeuwen naar uitkeek. Nutella = life. Anyone agrees?

De volgende dag sprak ik met Joëlle af in het dorp. We hadden al een tijdje niet meer afgesproken en we hadden een hele hoop bij te kletsen, dus vonden we het weer tijd voor een HEMA date. Even later kwamen Femke en Brend ook nog, dus dat was een erg gezellig middagje! <3

04

’s Avonds kwam Esther omdat we zin hadden in een filmavond. Hadden we al lang niet meer gedaan, dus het werd wel weer tijd.

We keken de film ‘Before I die’. Ik kende het boek al, dus wist al hoe het afliep, maar het blijft een zielig verhaal. Het was overigens wel super gezellig met Esther! (thanks if your reading<3 )

05

Woensdag werd het na weken nagellakloos rondgedwaald te hebben wel weer eens tijd om er een kleurtje op te gooien. Aangezien ik niet kan wachten tot de lente (nog twee weken!) knalde ik er een lekker vrolijk kleurtje op. Het is inmiddels zondag, en ik heb twee keer gewerkt, en de nagellak zit er nog steeds top op! Dus: aanrader! (Het is ‘roll in the grass’ van Rita Ora x Rimmel!).

Donderdag gingen Lizzy en ik shoppen in Almere, en ik ben dringend op zoek naar een toffe hoed zoals deze. Het is dat ‘ie me iets te duur was, anders had ik hem meegenomen. Isn’t it cute?

06

Deze parka heb ik de afgelopen week inmiddels 3 keer aan gehad, en ik ben er van overtuigd dat dit mijn nieuwe lente-/zomerjas word van 2016. Afgelopen jaren was ik al helemaal weg van zulke parka’s, en ik blijf hem gaaf vinden.

De ultieme ik-wacht-op-pashokjes-in-de-ZARA-foto. Ohja, en met een geweldig snapchat effect eroverheen.

07

Als lunch aten we bij ‘Damn good Tosti’s’ (zoals op het raam vermeldt stond), écht een aanrader. Lizzy stelde voor hierheen te gaan omdat ze het de vorige keer goed vond, and it IS! Écht: als je in Almere bent, ga hier naar toe. Het zit tegenover de HEMA!

Vrijdagavond selfieavond? Denk het wel. Het shirt dat ik aan heb kocht ik in Almere en zullen jullie snel voorbij zien komen in een outfitpost!

08

Dit liedje van Birdy is ZO goed! Ik kan hem de hele tijd luisteren en vind ‘m echt gaaf. Sowieso is Birdy echt een topper wat zingen betreft.

Jammer dat ik deze foto moest afsnijden, want nu zie je niet dat ik ook nog hakken aan heb (wat de outfit toch nét wat mooier maakt), maar dit was Saturday’s OOTD! Oh, en ofcourse: wee een nieuwe blouse aan!

09

Thank you Nutella for this and thanks to Cosmopolitan for sharing this with me. Een Nutella-festival?! Who’s in?!?!

Oké, nog één keer dan. #fromwhereistand #nuwelmetdehakken

010

En als kers op de taart, als afsluiter van de vakantie of hoe je het wilt noemen: nóg een filmavondje! Lizzy en ik besloten de film Spring Breakers te kijken. Niet één van de meest geweldigste films, maar toch leuk om gezien te hebben. Toch gek dat de voorjaarsvakantie in Amerika echt een ‘ding’ is, haha.

Uiteraard: een selfie. Fijne zaterdagavond! ;)

Dat was ’t weer voor deze week! Hebben jullie een leuke week gehad? Allemaal veel succes morgen op school, have a nice week! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s