From last Monday #26

Header

Beter laat dan nooit, toch? De afgelopen week is het bizar rustig geweest op mijn blog, en dat kwam puur doordat ik mega druk was. Dat is dan ook de reden dat de FLM deze week iets te laat online komt. Ondanks dat wou ik alle leuke momenten die ik beleefd heb tóch met jullie delen aangezien ik deze week héél veel foto’s heb gemaakt. Pak er warme chocomelk bij met mini marshmallows, ga er lekker voor zitten en lees mee!

01

Maandagmorgen begon gelijk leuk, want we zaten al vroeg in de auto onderweg naar Dolfinarium! Dolfinarium is bijna om de hoek voor mij en zo heel lang hoefden we dus ook niet te rijden. Ondanks dat we deze dag niet de jongsten in het park waren, was het wel leuk.

02

Ik ging samen met mijn nicht, mijn tante en mijn moeder. Dat was wel weer een selfie waard met m’n toffe nicht.

Onderweg terug natuurlijk weer een auto-selfie, waarvan er deze week écht teveel zijn gemaakt. Voordat je zo meteen in de war raakt: de volgende twee foto’s zijn gemaakt vóór deze auto-selfie, maar zijn later pas opgeslagen omdat ze met mijn camera zijn gemaakt.

03

Bij Dolfinarium kregen we de kans om op de foto te gaan met een dolfijn en hem even aan te raken. Is het niet een liefje!? Meet my new sister (or brother) in crime, hehe.

We gingen op het laatst nog even langs de stenen op het water om daar nog wat foto’s te maken, waaronder deze. Het was overigens best moeilijk om op die steen te komen, want je moest eerst langs een grote overstap van steen naar steen. Ach.

04

’s Avonds moest ik razendsnel aan de slag met mijn intake opdracht, want de volgende dag had ik mijn allesbepalende intake gesprek op een MBO-school.

We kregen ’s ochtends de tijd voor wat opdrachten waarna we gesprekjes hadden met docenten van de school, die jou gingen vertellen of je aangenomen was of niet. En guess what!? Ik ben aangenomen! Dat moest gevierd worden..

05

… en wel met de MAC! Ja, we stopten op de terugweg even langs de MAC. I’m lovin’ it.

Throwback naar een jaar geleden, waar ik het blijkbaar normaal vond om het woord ‘swag’ te gebruiken. En dan ook nog n’s in de zinsverband: Today you’ve got too much swag. Juist, Larissa. Juist.

06

Laatst is onze tekendocent in onze school ongelukkig uitgegleden, waardoor hij zijn heup brak. Héél sneu! Om als tekenklas (lees: zijn enige examenklas bestaande uit 12 leerlingen) iets liefs te doen hebben we een bosje bloemen, zijn favoriete koeken (2 pakken gevulde koeken!) en een kaart met een olifant erop gekocht. Deze gaven we ’s middags mee aan een docent die er die middag naar toe zou gaan, heel lief! Hopen dat de gevulde koeken goed in de smaak zijn gevallen..

Bloemetjes in de winkel! Ik hou van bloemen.

07

Het plan was om deze taarten te bakken voor mijn moeders verjaardag (welke afgelopen vrijdag was), maar uiteindelijk bakte ik enkel de twee onderste en nog een andere kwarktaart. Meestal ben ik degene die op mijn moeders verjaardag aan het bakken slaat en iedereen van taart mag voorzien, haha.

Outfit op mama’s verjaardag! De blouse draag ik niet zo heel erg vaak, maar op bijzondere gelegenheden trek ik hem toch maar uit de kast.

08

We moesten nog even langs de supermarkt om de laatste spulletjes voor de verjaardag te halen. Gesjellag.

Ik gaf mama voor haar verjaardag een weekendje naar Den Haag (ze wist overigens vrijdagochtend pas waar we heen gingen!) en dus stonden we zaterdagmiddag op het station te wachten op de trein. Ik had er zin innnn.

09

Een deel van onze hotelkamer! Hoe leuk ziet die muur eruit?! We zaten in Marriot The Hague, mocht je benieuwd zijn. Echt een aanrader, hoewel ik je wil waarschuwen van de verbouwingen die daar momenteel plaatsvinden, haha.

In de avond gingen mama en ik wat eten op de boulevard van Scheveningen. Op de Palace Promenade zaten wat winkeltjes, waaronder de VanHaren. Ik kwam deze übermooie hakken tegen, maar paste ze helaas niet. Wel heel mooi!

10

In de avond ons welkomstdrankje nuttigen in het hotel, waar we een tijdje hebben gezeten. Luisterend naar de Engelstaligen tegenover ons en de Duitstaligen naast ons, haha.

11

Zondag hebben mama en ik de hele dag rond gelopen in het centrum van Den Haag. Omdat we nog niet gingen avondeten en wel trek hadden, liepen we even bij de MAC naar binnen. De MAC blijft goed.

In de avond vertrokken mama en ik weer richting het strand, om daar weer een hapje te eten op de boulevard. Dit keer stond ’t Pannenkoekenhuisje (aanrader!) op de planning. Het was al aan de late kant, dus het was lekker rustig.

12

In de méga spiegel van onze hotelkamer een foto maken van mijn blouse die nieuw was. Hartstikke leuk. Ik leef er nu al in.

En ’s avonds ging ik lekker voor de tweede keer dat weekend in bad. Thuis hebben we geen bad, dus maakte ik van deze luxe voorziening gebruik, haha.

Dat was de afgelopen week! Deze week zit ook weer bommetje vol, dus aankomende zondag kun je weer een lange FLM verwachten! Geniet van je vakantie, en als je geen vakantie hebt: fijne avond en maak morgen nog geweldiger dan vandaag! Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s