From last Monday #25

HEADER BEWERKT

Mornin’ guys! Het is weer tijd voor een wekelijks portie foto’s. De afgelopen week was niet al te druk en bestond nog deels uit tentamens maken (lees: twee mondelingen) en het rustige halve weekje ná de tentamens.

01

Ik vind het altijd leuk om op Pinterest rond te struinen naar de meest prachtige minimalistische tattoo’s. Dit is er ééntje van, die ik toevallig naar iemand stuurde om te laten zien waar ik later een tattoo wil. Pretty as fuck.

Verdorie, is dit nou alweer zo’n mega overbelichte selfie met een gek effect erover heen en een schuin hoofd? Yes, it is.

02

Voor het eerst in mijn leven proefde ik Tony’s Chocolonely. Ik kende het al wel en wou het al heel lang proberen, maar het kwam er gewoon niet van. Toevallig had mijn moeder ooit een keer zo’n reep gekregen en probeerden we die. Dit is de melk-variant, en ik moet zeggen dat ik het niet héél veel meer bijzonder vind dan een normale chocoladereep. Niet gezegd dat ik daardoor niet alle andere smaken een keer wil proberen (lees: popcorn?!).

Het nieuwe boekje van H&M kwam weer binnen en uiteraard kijk ik die altijd grondig door. Dit keer vond ik overigens dat er toch wat meer leuke items in stonden dan anders, ik gok door de nieuwe lentecollectie. Luvvv <3.

03

Thanks Winston Churchill for always having the best quotes. I love you.

Doordat ik laatst boeken moest lezen voor Nederlands ben ik op de een of andere manier in een lees-fase belandt, dus ook deze week weer: lezen! Heb de afgelopen week 3 boeken uitgelezen, woah. Ik las Kil van Mel Wallis de Vries en Afgunst & Een goed huwelijk van Saskia Noort. Alle 3 aanraders, maar als je op zoek bent naar een kort boek die snel weg leest en spannend is raad ik je Kil aan. Top boek!

04

Ik kwam er achter dat je met de nieuwe update van account kunt switchen, wat echt héél handig is. Ik schreef er zelfs een artikel over,die je hier kunt lezen!

Donderdagochtend ging ik mee naar het werk van mama, waar ik warme chocolademelk kreeg. Al zolang als ik daar kom neem ik standaard warme chocomelk omdat het daar zo enorm lekker is, aaah.

05

Details? Details.

’s Middags gingen mijn moeder en ik nog naar Luc toe, wat echt mega gezellig was. Hadden we al lang niet meer gedaan en daar hoorde dan uiteraard weer de traditionele selfie bij.

06

Dat is nummer 3..

Vrijdag hebben Sophie en ik dit gemaakt op de spiegel in de meiden wc’s. Ze vroeg mij haar te helpen met het ophangen van sticky notes met leuke teksten, dus bij deze. Het is ’t examenjaar, dus hey, waarom ook niet? Kan die ook weer van m’n Bucketlist af!

Hoe was jullie week? Aankomende week is lekker druk, met veel leuke activiteiten, maar dat zien jullie volgende week allemaal! Vandaag ga ik de laatste aanpassingen aan mijn sectorwerkstuk doen (die donderdag ingeleverd moet zijn!) en misschien buiten wat foto’s maken. Fijne zondag! Liefs!

2 gedachtes over “From last Monday #25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s