INTERIOR – Quotes as decor

Collage.jpg

Je ziet het steeds vaker: de meest minimalistische fotolijstjes met de tofste quotes erin. En dan het liefst op je witte dressoir, met een spierwitte muur erachter. Ja, ik kan er oprecht van genieten. De quotes in je huis- of slaapkamer zijn een grote trend. Meer weten?

Als je het mij vraagt kun je met deze trend je huis zo leuk maken als je zelf wilt. Je hoeft maar een Blokker of Xenos in te lopen en de koperen en houten lijstjes komen je al tegemoet. Enkel een ‘less is more’ tekst uitprinten, en je bent klaar.

Je kunt dit op meerdere manieren combineren. Als je er niet teveel aan wilt doen, kun je een lijstje leuk aan de muur ophangen en that’s it. Ben jij nou – net als ik – helemaal weg van deze interieurtrend, kun je er ook meer mee doen. Als je op jezelf woont, is het bijvoorbeeld een leuk idee om je gang er wat mee op te vullen. Ook als je niet op jezelf woont, natuurlijk, maar of je ouders hier zo blij van worden..

Je kunt ook simpelweg een leuk lijstje naast je televisie neerzetten, tegen de muur in je keuken of nog leuker: op de grond. Vooral als je op een zolder slaapt met een muur die schuin naar beneden loopt, is het heel gaaf om daar drie lijstjes neer te zetten, die elkaar een klein stukje overlappen.

Wat vind jij van deze trend? I’m in! 

2 gedachtes over “INTERIOR – Quotes as decor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s