From last Monday #24

HEADER

Happy Valentinesday to all of you!! Voordat we gaan kijken naar een mega (!) overzicht van afgelopen week, wil ik iedereen een fijne valentijnsdag wensen, of je dat nou viert met je geliefde of een chocoladetaart, haha. Benieuwd waar ik mijn moeder vanochtend mee verraste? Kijk dan gauw verder!

01

We beginnen de week met lezen. Het was zondagnacht en ik moest voor woensdag nog 2 boeken lezen. Aangezien ik rond 11 uur begon, en het boek zó leuk vond heb ik hem maar meteen uitgelezen.

Het boek wat ik aan het lezen was was de Jaarclub, van Linda van Rijn. Binnenkort komt er nog een recensie over online, want het boek was echt goed! Via de app Goodreads (aanrader!) houd ik tegenwoordig bij wat ik lees, en dus kon ik deze weer afvinken.

02

Ik beloof je dat dit het laatste boek is dat je tegen zult komen, op wat leerboeken na dan. Dit is het tweede boek wat ik moest lezen voor woensdag, waar ik me dinsdagmiddag vooral mee bezig hield. Ik was dinsdags vrij, dus had alle tijd..

En dus ook alle tijd om muffins te eten. These were SO good!

03

Oké, het mag dan nog langer geen lente zijn, ik had gewoon zin om alvast wat inspiratie op te doen. Of is februari wel echt té vroeg?

Woensdagochtend was ik twee uur eerder op school, dus had ik mooi tijd om m’n tentamen nog even door te nemen. Vandaag stond Nederlands op de planning, die op zich best goed ging! :)

04

Selfie in de auto met een belachelijk kleurrijk effect en een overbelichting door de zon. TOP.

Ik ging aan de slag met flatlays, echt héél dom om midden in een tentamenweek te doen. Uiteindelijk zag mijn kamer er ongeveer zo uit en was ik 20 flatlays rijker. Best leuk, dat spelen met verschillende elementen, licht en posities.

05

’s Avonds leerde ik wiskunde, wat op de planning stond voor de dag erna. Ik vond deze hoofdstukken enorm lastig en ben dan ook best lang bezig geweest. Hoe de toets ging, ik heb geen flauw idee. Ik zie het wel.

Dit is niet een gebruikelijke selfie die ik zomaar op social media zou knallen, maar een ‘wow-kijk-m’n-haar-selfie’. W-o-w.

06

Ken je dat, dat je kramp in je voet krijgt en het zo immens veel zeer doet en het niet weggaat? Ik heb oprecht een kwartier op deze manier gezeten, aahhh!

Vrijdagavond werkavond! Op de fiets de kou in richting ’t werk, bah wat koud.

07

Zaterdag kocht ik stiekem bloemen voor mama, voor Valentijnsdag. Aren’t they pretty? Ik kan zo genieten van bloemen, luvvvv it.

Ik Shazamde (is dat een werkwoord) dit liedje van OMI. Wat een vrolijk lied! Doet me alleen meer denken aan de zomer en de warme dagen op het strand. Anyhow: goed nummer.

08

Geen dank, Timor. *in love with this guy*

Ik kwam deze quote tegen op RUMAG, en ik herkende me er zó in. Écht, als reizen gratis was (wat het gelukkig niet is, want dan was de wereld één chaos), zou je me oprecht niet meer thuis zien. Ik zou van land naar land hoppen om elk hoekje te zien. <3

Los

Één van de flatlays die ik maakte speciaal voor vandaag. Happy V-Day! <3

09

Ik verraste mijn moeder vanochtend met een ontbijtje op bed en bloemetjes. Hoe leuk is dat bakje fruit in de vorm van een hartje? Damn leuk.

And last but not least: don’t forget that you’re loved! Want ook als je net zoals ik op deze rozenkleurige dag geen Valentijn hebt, YOU ARE LOVED!

Dat was ’t weer voor deze week! Wat doen jullie met Valentijnsdag? Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s