5 dingen die je nog niet over mij wist #2

DSC_0809.JPG

Ik vond het wel weer eens tijd voor een lijstje met allemaal feitjes! Ik vind het altijd ontzettend leuk om dit soort artikelen bij andere bloggers te lezen, en wel net zo leuk om ook wat feitjes over mezelf te delen!

IK DRAAG MIJN HORLOGE ALTIJD RECHTS

Ik weet inmiddels dat ik niet de enige ben, maar toch word ik nog wel is raar aangestaard als ik mijn horloge rechts om doe. Waarom? Vraag het me niet. Het zit veel fijner en het is makkelijker.

IK ONTBIJT (BIJNA) ELKE OCHTEND MET NUTELLA PASTA

Vergeet niet over de ‘bijna’ heen te lezen, want er zijn uiteraard uitzonderingen. Toch eet ik 6 van de 7 dagen in de ochtend brood met Nutella. Dat is echt het enige wat ik ’s ochtends door m’n keel krijg en het is héél lekker. Oeps.

MIJN TRAVEL-LIST IS ENORM, TERWIJL IK ENKEL TURKIJE EN DUITSLAND HEB BEZOCHT

Ja, echt. Sinds ik in Turkije ben geweest ben ik verkocht: ik wil reizen. Alleen heb ik dat tot nu toe nog niet echt gedaan. In de toekomst is overigens wel het plan om heel veel te reizen en er ook veel mee te doen, want ik vind het echt héél leuk!

SPEAKING OF… IK GA DIT JAAR NAAR PARIJS ÉN DISNEY LAND 

Ja, het gaat écht gebeuren. Dit jaar ga ik in april naar Parijs, en naar Disney Land. Ik kijk er echt al maanden naar uit en sta echt te trappelen om er heen te gaan.

IK HEB NOG NOOIT GROOTS CARNAVAL GEVIERD

Buiten de jaarlijkse prinsessen en piraten die bij ons op de basisschool verschenen, heb ik nog nooit écht carnaval gevierd. Sinds ik alle verhalen heb gelezen bij mede bloggers over hoe het er in het zuiden aan toe gaat, lijkt het me ergens toch wel heel erg leuk. Misschien over een paar jaar..

Dat waren weer 5 feitjes over mezelf! In welk feitje herken jij jezelf? Liefs!

2 gedachtes over “5 dingen die je nog niet over mij wist #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s