Three favourites #1

Three favourites header.jpg

Ik zit momenteel midden in mijn tentamenweek, en om jullie daar zo min mogelijk last van te laten hebben, heb ik gewoon artikels klaar staan! En stiekem is het momenteel woensdagavond, heb ik mijn tentamen voor morgen al geleerd en had ik gewoon even zin om te bloggen. Om het net wat minder cliché te doen, heb ik vandaag voor jullie drie favorieten (in plaats van 5 of 7). Drie is niet teveel, niet te weinig. Én ik ben van plan dit vaker te doen, dus dit is #1. Enjoy reading!

09

BOEK: DE JAARCLUB – LINDA VAN RIJN 

Ik heb van die fases waarin ik zo nu en dan nog wel is boeken lees. Eigenlijk zit ik momenteel niet in die fase, maar omdat ik voor school 3 boeken moest lezen had ik geen keuze. Dit boek kwam voorbij, en ik heb hem inmiddels uit. Binnenkort komt er een recensie online, maar voor nu moeten jullie het doen met: aanrader! Écht een heel goed boek!

DSC_0003

HORLOGE

Ik heb nooit horloges gedragen. Of misschien heel vroeger, tot mijn 10e. De laatste tijd was ik er eigenlijk vanaf gestapt. Voor kerst vroeg ik dit jaar een rosé gekleurd horloge, omdat ik de afgelopen maanden enorm graag een horloge wou. Ik wist ook precies welke, hoe ‘ie er uit moest zien en waar ik ‘m moest halen. Ik denk dat het mede komt doordat ik nu werk, en het dan héél handig is als je niet continu naar de andere kant van de winkel moet lopen om te kijken hoe laat het is. Ik draag ‘m elke dag, en voel me inmiddels ‘leeg’ als ik ‘m even niet om heb. Herkenbaar? ;)

Horloge: Lucardi.

013.jpg

INSTAX MINI8 POLAROID CAMERA

Al jarenlang stond deze camera op verlanglijstjes, en afgelopen kerst kreeg ik hem eindelijk van mijn tante en oom. Aaah! Ik ben er wel heel zuinig mee, omdat de fotorolletjes best aan de dure kant zijn. Ondanks dat vind ik ‘m héél gaaf en ben ik er ontzettend blij mee.

Wat is jullie favoriete item van de afgelopen tijd? Liefs!

4 gedachtes over “Three favourites #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s