6X favoriete blogs #2

Header

Hoi allemaal! Hoe is het? Ik heb vandaag lekker een dagje vrij, maar ik ben de hele dag aan het leren voor de tentamenweek die morgen van start gaat! Voor vandaag heb ik de tweede editie van mijn favoriete bloggers. Zo help ik jullie wellicht aan nieuw leesvoer (want: blogs lezen is enorm leuk) en help ik andere bloggers weer aan wat nieuwe bezoekers! De eerste nog niet gelezen? Aan het einde van het artikel staat een linkje naar de editie hiervoor, zodat je die ook kunt lezen!

Allereerst wil ik er even bij vermelden dat ik geen blogs of bloggers voortrek. Elke blog is leuk en uniek, met of zonder duizenden volgers. De blogs (en hun eigenaren) die ik jullie laat zien zijn dan ook de blogs waar ik het liefst op kom, maar uiteraard zijn er nog veel meer leuke blogs. Want eerlijk is eerlijk: het was lastig kiezen!

Je kunt bij elke blog op de titel klikken om naar de desbetreffende site te gaan. Uiteraard gaan alle credits van foto’s die ik hieronder gebruik uit naar de bloggers van wie de site is, en vermeld ik alle namen er bij!

keepingupwithinge

KEEPINGUPWITHINGE.COM

De eerste blog die ik deel is die van Inge. Inge volg ik nog niet zo heel erg lang, maar haar blog sluit perfect aan bij mijn interesses. Haar lay-out is mooi en de teksten lezen fijn. Een héle toffe blog, waar je zeker eens een kijkje moet nemen, mocht je dit nog niet gedaan hebben!

jennie

JENNIEFROMTHEBLOG.COM

Jaaa, Jennie! Jennie volg ik inmiddels al iets langer dan een jaar, en haar blog blijft leuk. Toch moet ik zeggen dat ik het de laatste tijd steeds meer vooruit vind gegaan, en ben ik dol op de American gerelateerde blogposts. En chapeau naar de lay-out, want wauw, wat een fijne site! En dan hebben we het nog niet over de inhoud van de blogposts, die minstens net zo goed is.

beautybydenies.nl

BEAUTYBYDENIES.NL

Topmeid, topblog, topcontent en top lay-out. Ik zeg: aanrader! Denise schrijft naar mijn mening heel persoonlijk, en dat vind ik enorm leuk. De manier waarop teksten worden geschreven leest fijn en gezellig. Altijd weer een feest als er een nieuw artikel online komt, haha!

Youniqueblog

YOUNIQUEBLOG.NL

Als er iemand de prijs wint voor gezelligste multitaskende blogger met geweldige humor, dan is het Femke wel. Maar écht. Een paar maanden geleden heb ik met Femke een héél gezellig gesprek gehad op Skype voor een schoolopdracht, en daaruit bleek wel dat alle tekst die verschijnt op haar blog rechtstreeks bij Femke vandaan komt. En aan vrolijkheid ontbreekt er ook vrij weinig op haar blog. Femke, als je dit leest: topper!

La vie de daphne

LAVIEDEDAPHNE.NL

Ook Daphne volg ik nog niet zo heel lang, maar haar blog sprak me meteen aan toen ik er op terecht kwam. Ook Daphne schrijft heel persoonlijk, wat ik echt leuk vind. Zo heb ik het laatste deel van haar afstudeerperiode woord voor woord gelezen en heb ik enorm veel respect voor haar doorzettingsvermogen! Oh, en ik ben dol op haar flatlays. Wát een prachtplaatjes. bydagmarvalerie

BYDAGMARVALERIE.NL

Als laatste heb ik de blog van Dagmar, welke ik ook nog niet zo heel lang volg. Via via kwam ik uit op haar blog, en ook hiervan ben ik groot fan. De manier van schrijven, de prachtige reisverhalen en de mooie foto’s. Heel fijn om te lezen en om te zien.

Dat waren weer 6 van mijn favoriete bloggers van dit moment! Wat is jullie favoriete blog(ger)? Ik kan altijd uren bezig zijn met het rondstruinen op mooie blogs, leuke teksten en de toffe foto’s die ze erbij plaatsen. Mijn eerste deel van favoriete blog(gers)s nog niet gelezen? Klik dan even HIER.

Liefs, Larissa.

17 gedachtes over “6X favoriete blogs #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s