Throwback Thursday: Turkije!

Throwback turkije.jpg

In de zomer van 2014 was het de eerste keer dat ik in een vliegtuig stapte, én de eerste keer dat ik verder kwam dan Duitsland. Ik ging op vakantie naar Turkije! Dit was mijn eerste buitenlandse vakantie, en sindsdien wil ik heel graag reizen en mijn reisverhalen delen op mijn blog. Nou reis ik niet zo heel veel, en heb ik dus ook nog geen travel-gerelateerde artikelen kunnen schrijven. Daarom bedacht ik me om even terug te blikken naar die eerste toffe buitenlandse vakantie!

Disclaimer: alle foto’s heb ik zelf gemaakt en zijn gemaakt met mijn Samsung WB35F camera. 

We vlogen op de heenreis met Freebird, een vliegtuigmaatschappij waar ik nog niet eerder van had gehoord. Op de terugreis vlogen we met een andere maatschappij, maar die naam weet ik niet meer. Voor degene die het interessant vinden: we zaten in het Konaktepe hotel in Alanya! Een prima hotel mét glijbanen, spa etc. We gingen met een busje richting het strand, dat niet heel ver weg was. Ook de stad was met de voet te doen, wat we ’s avonds dan ook deden. En voor degene die ook wel eens in Alanya op vakantie zijn geweest: komen de vele stroomstoringen je bekend in de oren? ;). Enjoy!

SAM_0042SAM_0083SAM_0095SAM_0136SAM_0264(1)SAM_0108SAM_0113SAM_0185SAM_0182SAM_0270SAM_0106

4 gedachtes over “Throwback Thursday: Turkije!

    1. Dankjewel! Gelukkig ben ik al lichtelijk getint van mezelf, dus dat bruine kleurtje is niet zo lastig te creëren. Turkije is echt heel mooi om een keer heen te gaan! Liefs.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s