Styled by Larissa ook op Instagram!

Styled by Larissa on instagram.PNG

Instagram, ik ben vast niet de enige die er niet meer van weg te slaan is. Geregeld plaats ik iets op mijn persoonlijke Instagram account, maar vanaf nu is er ook een apart account voor mijn blog in de lucht! Lees snel verder voor meer informatie..

Het is niet zomaar dat ik een apart account aan heb gemaakt voor mijn blog. Er zijn verschillende redenen voor, die ik jullie zo ga vertellen. Maar het belangrijkste is dat jullie allemaal weten dat ik jullie dagelijks zal updaten over nieuwe blogposts, veranderingen en mededelingen. Dus, wil je mijn blog volgen via Instagram, klik dan snel op de link hieronder, volg ‘m en kom daarna terug om verder te lezen!

KLIK HIER

Maar, waarom dan?

IRRITATIES OP MIJN ACCOUNT

Ik hoorde van meerdere kanten dat sommigen zich eraan irriteren dat ik zo nu en dan nieuwe updates plaats op mijn eigen Instagram account. Dit zou vervelende zelfpromotie zijn, ik zou onpersoonlijker zijn en het zou gewoon niet moeten. Hier kan ik me enigszins in vinden, dus plaatste ik eigenlijk geen updates meer op Instagram. Maar…

DE ENQUÊTE WEES UIT…

… dat er wel degelijk mensen zijn die mijn blog enkel volgen via Instagram. Want zoals logisch is heeft niet iedereen Bloglovin’, of gebruiken ze niet vaak Facebook. Een tijdje geleden vroeg ik jullie een enquête in te vullen over mijn blog (welke je nog steeds in kunt vullen! Klik daarvoor hier.) en daaruit bleek dus dat er inderdaad mensen zijn die Instagram het handigst vinden.

DUS DE OPLOSSING WERD:

Een apart account! Zo kunnen de mensen die dat graag willen mijn blog via Instagram makkelijk volgen, en hebben de mensen die dat liever niet doen geen last meer van de ‘vervelende’ zelfpromotie, als ik het zo mag noemen, haha!

Volg jij mij al? Dat kan hier!

Hebben jullie een apart Instagram account voor je blog? Laat in de reacties jouw accountnaam achter, zodat ik je blog (en Instagram, natuurlijk) kan bekijken!

Liefs, Larissa.

11 gedachtes over “Styled by Larissa ook op Instagram!

  1. Het verbaasde mij inderdaad ook toen ik het voor het eerst hoorde, maar voor mensen die niks met blogs hebben kan ik het me indenken. Dan maar een apart account! Win-win situatie, dacht ik zo!

   Like

 1. Ik had juist twee accounts, maar dat vond ik zo vervelend, dat ik alleen op het account van mijn blog doorging. Hier ging ik dan ook de mensen volgen van mijn persoonlijke account. Nog geen geklaag over gehoord ;)

  Like

  1. Wellicht dat ik er over een tijdje net zo over denk, en ik weer over ga naar één account. Het is een uitprobeersel, dus we gaan het snel genoeg zien, haha! Wel fijn dat jij er geen geklaag over hoort! Liefs.

   Like

 2. Gek dat mensen zich daaraan ergeren! Ik ben zelf ook langzaam veranderd van persoonlijk account (met bijv. veel uitgaansfoto’s/vrienden/etentjes etc) naar alleen flatlays en mooi gestylede foto’s. Sommige personen in mijn directe omgeving ontvolgen me dan wel omdat ze natuurlijk niet thuis zijn in dat blogwereldje, maar ach: ik vind de blog’scene’ veel leuker om te volgen! :)

  Like

  1. Ik ben in elk geval dol op je ‘flatlay feed’, haha. Ik kan wel begrijpen dat mensen in de omgeving daar iets minder mee hebben, en daarom heb ik er zelf ook voor gekozen om twee accounts aan te maken. Het is net wat je fijner vindt, wellicht dat ik ook nog terug ga naar 1 account, haha! :)

   Like

 3. Ik heb gewoon 1 Instagram account, wel met naam van m’n blog en post er nooit iets persoonlijks op eigenlijk. Post vast 1 keer per dag, heeft volgens mij niemand last van. Leuk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s