From last Monday #22

Header

Het is weer tijd voor een wekelijk portie foto’s van de afgelopen 7 dagen! De afgelopen week zat vol met héél veel leren (want: mega grote toets en tentamens), vroeg opstaan, kou en de nodige tv-programma’s. Kijken jullie weer mee? 

01

Eigenlijk een selfie van zondagavond, maar we tellen hem nog mee met deze week. Ik had vlechten in, wat ik best tof vond staan. Geïnspireerd op de vlechten-tutorial van Anna Nooshin en Floor Kleyne, zó gaaf!

Ik had bij diverse bloggers gezien dat je deze #firstworldproblempills kon kopen, en je gelijk een goed doel zou steunen met het geld dat je ervoor betaalde. Ik was benieuwd, dus keek even naar wat ze hadden. Uiteindelijk niet besteld, maar heb het nog wel in m’n hoofd om te bestellen. Vind het doel heel tof en het concept is leuk.

02

Ik leerde voor Duits en Engels, waar ik die week extreem veel woorden moest leren. Maarliefst 4 hoofdstukken voor Duits en 12 (x2, want Engels-Nederlands en andersom) mocht ik in m’n brein stampen. Het is gelukt, want Duits resulteerde met een 9,8 en Engels ging ook heel goed!

Samen met Lizzy besloot ik dinsdagochtend onze conditie op het spel te zetten en met de fiets naar school te gaan. Aangezien mijn biologische wekker behoorlijk uit de hand is gelopen heb ik 8 (ja, écht!) wekkers gezet om mezelf uit bed te krijgen. Na de 4e werd ik gelukkig wakker (dat is snel voor mijn doen) en kwam ik op tijd voor het fietsen, haha!

03

Op de fiets, om kwart over 7 ’s ochtends. Voor de één laat, voor de ander véél te vroeg. Ik ben de laatste. Ondanks de drie maanden bus en auto viel mijn conditie me niet tegen en was ik niet heel moe toen we op school aan kwamen. Top!

Donderdagochtend kon ik redelijk uitslapen en was ik best wel op tijd wakker, dus had ik alle tijd om ‘wakker te worden’, gebeurt zelden, haha.

04

Ik ontdekte dit lied van X Ambassadors en ondanks dat ik de wat rustigere muziek helemaal niks vind, vind ik dit lied écht heel mooi. Ik ben meer van de drukke muziek met het liefst zo veel mogelijk harde beats, maar dit is echt top. Love-it. En de videoclip is overigens ook heel inspirerend, je vind ‘m hier!

’s Avonds keek ik op tv de Vrienden van Amstel Live. Ik vind dat zó leuk en wil er ontzettend graag naartoe. Helaas is de minimum leeftijd 18 en zal ik dus nog drie jaar in januari geregeld de televisie aan moeten zetten. Balen, want ik wil er héél graag heen!

05 GOEDE

*Dat moment dat Snapchat je uitgroei aanbidt en het even extra benadrukt met een effectje.*

En uiteraard deed ik weer mee met WEET IK VEEL om in mijn weekend m’n brein weer 50x te upgraden. Dit keer wél beter dan vorige week, maar ik had gehoopt op iets hoger. Valt me weer tegen van m’n brein dit, haha.

Dat was ’t weer voor deze week! Aankomende week heb ik lekker geen toetsen, dus heerlijk rustig. De week daarop daarentegen begint mijn veelbepalende tentamenweek en daarvoor zal ik dus al veel moeten leren aankomende week!

Fijne zondagavond! Liefs, Larissa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s