From last Monday #21

00

Ondanks dat ik afgelopen vrijdag al een tussenartikel schreef over afgelopen week, komt er natuurlijk ook nog een compleet weekoverzicht voorbij! Deze keer met heel wat lekker eten, was ik heel actief op Snapchat én maakte ik weer outfitfoto’s! 

01

Maandag ging ik een dagje niet naar school dus bakte ik brownies, waar ik echt even aan toe was. Voor de oplettende: ja, ik draag inderdaad nog steeds kerstsokken.

’s Avonds ging ik wél naar het werk toe dus at ik van te voren weer even pannenkoeken. Had ik gewoon zin in. Oké, klaar met al dat eten nu!

02

Ik keek even tussen de Top 50 van de hele wereld op Spotify en zag dat JB met drie nummers in de top 5 staat. Ik ben geen belieber, maar wat een geweldige liedjes maakt die gast tegenwoordig! Chapeau, Justin!

Selfie, omdat ik woensdag na school blij was!

03

En weer op naar het werk! Derde keer deze week!

Donderdag werd ik ziek wakker, en besloot ik niet naar school te gaan. Ik had de TV première van Smoorverliefd opgenomen, die ik mooi even terug kon kijken!

04

’s Middags hadden we een Volleybaltoernooi op school, en omdat ik me er zo op verheugd had en het de laatste was in mijn hele schoolcarrière, besloot ik toch maar even van de bank af te komen en ernaar toe te gaan. De hoognodige selfies onder het wachten op de volgende ronde waren dan ook aanwezig.

Friday’s outfit! Ik vind het altijd leuk om twee items met elkaar te combineren. Dit keer een houthakkersblouse en een donkerblauwe trui. Love it!

05

Zaterdag ging ik voor mijn sectorwerkstuk naar Zwolle toe om Britt te interviewen, dus stond ik om half 1 bij het station!

En onderweg natuurlijk weer Milka. Het zal ook weer niet…

06 GOEDE!

Interviewende ik, in de HEMA. Echt: interviews zijn het leukst in de HEMA, haha.

En weer onderweg naar huis. Reactie op Snapchat van een 11-jarige: ”Haha, ja tuurlijk moet je ook naar huis.” Ja, daar had ze een punt…

07

’s Middags maakte ik vlak voor de schemering nog even outfitfoto’s die je ergens komende week voorbij zult zien komen op mijn blog! Oh, en de tweede foto is één van de foto’s onder de categorie ‘Bloopers’, haha.

08

Uiteraard deed ik weer mee met Weet Ik Veel, en was de eindscore dit keer niet helemaal zoals ik van mijn IQ gewend ben. Oeps. Volgende week beter!

En weer een selfie, ditmaal van vandaag! Uitgeslapen, gedoucht en heel wat huiswerk weggewerkt!

Dit was ’t weer voor deze week! Aankomende week is lekker rustig, en komen er hele leuke blogposts voorbij! Fijne zondagavond, en geniet van de tv-marathon met Moordvrouw en Divorce! Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s