Last week

Header last week

Dat was me ’t weekje wel! De afgelopen week was redelijk hectisch, liep niet helemaal zoals gepland en was behoorlijk druk. Ik vond het wel weer is tijd voor een kleine persoonlijke update, dus daar neem ik vandaag even de tijd voor!

DSC_0152

MAANDAG 

Maandag hadden we een verkort lesrooster op de planning staan. Dit zou in mijn geval betekenen dat ik tot kwart voor 12 les had, en vervolgens uit was. Helaas liep het iets anders, want omdat ik me niet heel erg fit voelde bleef ik een dagje thuis. Perfecte gelegenheid om brownies te bakken, te werken aan mijn sectorwerkstuk en het één en ander vooruit te werken op mijn blog.Ook ging ik nog even naar buiten om de sneeuw/ijs vast te leggen, wat ik altijd wel heel leuk vind! ’s Avonds stond er weer een avondje werken op de planning, wat ik dan ook lekker heb gedaan.

DINSDAG

Jahoor, dinsdag was deze geluksvogel ook lekker een dagje thuis! Ditmaal niet omdat ik me niet zo lekker voelde, maar omdat we simpelweg een studiedag hadden. Gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt, want ik heb lekker uitgeslapen, geluncht met mijn oma, tante en moeder. Niet veel later werd ik geappt om op het werk bij te springen in de middag, dus van 15.00 tot 18.00 was ik weer op de werkvloer te vinden!

IMG_3538

WOENSDAG

Eergisteren was ook de ergste dag niet: ik hoefde mijn gezicht pas om kwart voor 12 op school te laten zien, dus dat was een héérlijk rustige ochtend. Ik had tot 15.40 school (met twéé uur gym, dus veel les hadden we niet) en ben daarna meteen doorgegaan naar huis. Wat blogs bijgewerkt en vervolgens de pannenkoeken in de magnetron gegooid, want dat was mijn feestelijke avondeten! Dat was wel een héle vroege maaltijd, omdat ik wederom weer om 18.00 op het werk moest zijn. Weer een drukke avond, waarna ik lekker mijn bed in ben gegaan (want: moe!).

IMG_3547

DONDERDAG

Ja, gisteren was me toch wel de apartste dag van de week. Ik werd wakker om 04.00 ’s ochtends met enorme buikpijn. Na een paar uur wakker gelegen te hebben, werd het alleen maar erger. Ik had het eerst héél warm, waarna ik beneden lag met 3 dekens om me heen omdat ik het steenkoud had. Gek was dat ik het mét die dekens nog altijd even koud had als zonder. Balen, want ik had een belangrijk examen van Engels én een volleybaltoernooi waar ik best wel naar uit keek. Uiteindelijk niet naar het Engels examen gegaan (godthank dat ik die mag inhalen!), en wél naar het volleybaltoernooi. Ik hoor je nu al denken ”Dat is raar, geen examen en wel een toernooi?”. Klopt. De pijnstillers werkten en ik voelde me goed genoeg om om 13.00 even in de gymzaal te verschijnen en het toernooi bij te wonen. Helaas was het toernooi niet zo leuk als ik had gehoopt, maar ik ben toch mooi even gegaan! Deze avond hoefde ik gelukkig niet te werken, dus ik kon lekker rustig aan doen. Mocht ook wel, aangezien ik me nog steeds niet helemaal lekker voelde.

VRIJDAG – VANDAAG

Op het moment dat ik dit typ is het nog donderdag, en gezien mijn weerstand is er geen peil op te trekken of ik wel of niet op school aanwezig zal zijn. Ik denk van wel, maar dat zien we wel! Vanavond (als jullie dit lezen vanavond dus) moet ik wéér werken, voor de vierde keer deze week. Niet heel vervelend, aangezien het op deze manier wel lekker verdiend!

Dat was een klein ‘dagboekje’ van afgelopen paar dagen. Laat me weten of jullie zulk soort blogposts ook leuk vinden om te lezen, zodat ik het wellicht vaker kan doen. Aankomende zondag komt er uiteraard gewoon een From last Monday online met een weekoverzicht en wat foto’s van deze week!

Alvast een fijn weekend!

Liefs, Larissa.

5 gedachtes over “Last week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s