Trend: the bomberjack

Collage.jpg

Het zal je vast niet verrassen: de bomberjacks zijn enorm hip, en dat valt wel af te zien op straat. Vandaag bespreek ik weer een trend met jullie, en ik ben er he-le-maal fan van. Benieuwd naar deze trend? Lees dan even mee!

Als je in grote steden naar de streetstyle kijkt, vallen je een aantal trends meteen op. De platform schoenen zul je veel zien, evenals de rippedjeans en de flairedjeans. Wat je óók vaak ziet zijn de bomberjacks, die in de afgelopen maanden razensnel terug zijn gekomen.

Deze een beetje mannelijke jacks zie je in werkelijk alle kleuren en patronen. De meest voorkomende zijn de legergroene en zwarte, en die met batches of baseball patronen erop. Zelf vind ik een legergroen jack met batches enorm stoer staan, maar een zwarte basic bomberjack ook een mooi detail van je outfit.

4dc1f90e53da51973ae0684756179611.jpg

Voor zowel mannen als vrouwen is het bomberjack erg geschikt, en dat maakt ook dat ze zo populair zijn. Je kunt ze overal mee combineren, ze staan (vrijwel) iedereen leuk en ze maken je outfit gewoon helemaal af.

Een trend die wat mij betreft nog wel een paar maanden mag blijven! Zelf heb ik nog geen bomberjack weten te scoren, maar deze staat wel héél hoog op mijn wishlist!

Wat vinden jullie van de bomberjack?

Liefs.

7 gedachtes over “Trend: the bomberjack

  1. Heel leuk! De stoere zijn niet helemaal mijn stijl, maar die van het bovenste rijtje zijn wel mijn ding. Vooral die van Kenza vind ik mooi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s