Door de zoekmachine…

DSC_0578.JPG

In de paar maanden dat ik blog op Styled by Larissa is er een flink aantal bezoekers een kijkje komen nemen op mijn blog. Niet altijd komen ze zo vanzelfsprekend op mijn blog als je zou denken.. Vandaag heb ik een paar zoektermen op een rijtje gezet, waarmee bezoekers op mijn blog zijn terecht gekomen!

ACHTERGRONDEN VOOR MOBIEL en LEUKE ACHTERGRONDEN HERFST VOOR JE MOBIEL

Ik heb inderdaad een keer een artikel geschreven met een aantal achtergronden voor je mobiel! En heel toevallig was het thema daarvan herfst, dus je zit helemaal goed! Je kunt het hele artikel hier vinden.

MARSALAROOD

Best typisch dat je via een kleur op mijn blog terecht komt, maar ik kan het enigszins begrijpen. Ik heb een keer een trend gedeeld, waarin de kleur marsalarood aan bod kwam. Je leest ‘m hier.

HOUTHAKKERSSJAAL

Als je iemand zoekt die rete fan is van houthakkers sjalen, dan zit je aan het goede adres! Ondanks dat heb ik er nog geen artikel aan gewijd, en vind ik het zeker knap dat je via deze weg op mijn blog uitkomt!

IS OKERGEEL

Was het de bedoeling dat je Google wou vragen: ”Is okergeel een trend?” of ”Is okergeel leuk?”, want in dat geval raad ik je aan de zin af te maken. Overigens heb ik ook daar een artikel over geschreven, dus ik snap dat je hiermee uitkomt op mijn blog! Ook deze kun je hier nog eens lezen.

Styledbijlarissa.nl.PNG

WWW.STYLEDBIJLARISSA.NL

Het spijt me zeer, maar ik heb mijn blognaam niet gelinkt aan een Mainstreet-lyrics. Het is ‘by’, en niet ‘bij’, dus sorry als ik je daarmee teleur stel.. Alsnog wel heel leuk dat je geïnteresseerd was in het lezen van mijn blog en hem speciaal opzocht!

HAREN KNIPPEN

Hm, kun je mij misschien vertellen hoe je hiermee op mijn blog bent terecht gekomen? De enige keer dat deze woordencombinatie op mijn blog voorkomt (ik heb het uitgezocht!), is in de Bucketlist. Verder kan ik je helaas niet helpen met het knippen van je haren, daarvoor raad ik je toch echt de kapper aan!

NEP BLADEREN XENOS

Leuk zijn ze, hè? Ik gebruik de nep-bladeren wel eens in een DIY, maar als je ze graag wilt zou ik toch nog eens rond kijken bij Xenos zelf!

PI OP CASIO REKENMACHINE

Ik vind het oprecht héél leuk dat je via een wiskundige zoekterm uitkomt op mijn blog! Ik heb inderdaad een keer wat geschreven over de PI op je rekenmachine! Dat artikel vind je hier!

Via welke manier ben jij op mijn blog uitgekomen? 

Liefs.

 

6 gedachtes over “Door de zoekmachine…

    1. Ik weet niet hoe het op Blogger moet, maar als je WordPress gebruikt kun je bij statistieken op ‘Jaren’ klikken en kun je rechts onderin alle zoektermen vinden waarmee mensen op jouw blog zijn gekomen in een bepaald jaar! Liefs.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s