From last Monday #19

Header

Deze week ging ik voor het eerst weer naar school, heb ik weer veel te veel foto’s gemaakt van eten en deed ik een paar leuke dingen met vriendinnen! Benieuwd? Lees dan snel verder!

1

Doordat de bussen niet reden, had ik woensdag ‘ijsvrij’. Helaas nog net niet de schaatsen aan kunnen trekken om de straat over te gaan, maar er wel een lekker rustig dagje aan over gehouden.

Van deze dag zonder school maakte ik goed gebruik door even flink wat stappen te zetten met mijn sectorwerkstuk. Tussendoor passeerde er wat pauzes met onder andere selfies..

2

… het foto’s maken voor dit artikel…

… en de hoognodige snacks. Zo’n dagje thuis beviel me wel, om eerlijk te zijn.

3

’s Avonds was de film Bro’s before Ho’s op tv, en ondanks dat deze film al 4 keer eerder over mijn netvlies is gegaan, kon ik het niet laten om er weer een avondje bankhangen van te maken #metnatuurlijkwarmechocomelk.

De dag erna ging ik na school naar Sophie toe, omdat ik eigenlijk met hun mee zou gaan naar opnames van Pauls Puber Kookshow. Uiteindelijk zijn we door het slechte weer niet gegaan, dus bleef ik nog even bij Sophie. We aten pizza, en dat gaat er natuurlijk altijd wel in.

4

Ondertussen keken we de meest onnozele en jeugd-sentimentele programma’s op tv. Hier keken we Lab Rats, op de bank, onder een dekbed, met pizza. #hetmoetnietgekkerworden

Zaterdagochtend de kerstboom op mijn kamer weggehaald. Ondanks dat ik het jammer vind dat kerst voorbij is, geeft het ook wel weer wat rust. En opeens is mijn kamer weer een stuk groter..

IMG_3248

Die ochtend keek ik nog wat Youtube-video’s in bed, want ik had de afgelopen week veel te veel gemist. Zaterdagochtend is hét moment om alles weer in te halen.

IMG_3293

Lizzy kwam die middag en samen gingen we weer even naar buiten om outfitfoto’s te schieten. Ik had open schoenen aan, dus heel wat blauwe teentjes, kromme vingers én leuke foto’s verder ploften we thuis op de bank met warme chocomelk. De resultaten van de foto’s kun je hier bekijken.

5

’s Avonds bleef Lizzy eten en had mama wraps gemaakt. Hoe lekker ziet dit er uit? #foodporn. Wraps zijn by far mijn favoriete eten, luvvvv.

Als afsluiter van de avond deden we mee aan Weet Ik Veel. Al een aantal seizoenen ben ik trouw van de partij (oké, niet altijd dan), maar ik vind het altijd wel enorm leuk om mee te doen. Dit keer een verbazingwekkende hoge score: een 6.6. Is te overzien, toch?

6

Nog een foto van eerder die week, maar die ik vergeten was in te voegen bij de collage’s. Ik had mijn rode nagellak met glitters eraf gehaald.. Zeg maar gerust: een poging gedaan tot. Bij deze mezelf voorgenomen maar één keer per jaar een uitzondering te maken voor glitternagellak, en dat is met kerst. En ook maar één keer per jaar het er weer af halen, en dat is ná kerst. Vreselijk.

Vandaag kwam er familie langs die ik al enorm lang niet meer had gezien, en eindelijk weer zag! Ik wens jullie allemaal nog een héle fijne zondagavond met de bijbehorende Moordvrouw gevolgd door Divorce, en natuurlijk weer een gezellige nieuwe week!

Liefs.

6 gedachtes over “From last Monday #19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s