Outfit recap 2015

Header.jpg

De meeste bloggers doen recap’s vóór het nieuwe jaar, ik doe het gewoon erna. Kan ook. In 2015 ben ik begonnen met het maken van outfitfoto’s, en dat levert nog al wat outfits op. De één kwalitatief beter dan de ander, maar allemaal het kijken waard. Dit jaar hoop ik nog veel meer outfitfoto’s te maken, maar kijken jullie voor nu mee naar die van afgelopen jaar?

Doordat mijn vorige blog rond juni een virus kreeg, zijn er heel wat foto’s verloren gegaan. Kort daarna crashte mijn laptop, waardoor ik dus alleen nog maar de outfitfoto’s vanaf 1 juli heb.

1.jpg

1/2/3

De eerste foto maakte Femke, op de camping waar ik toen stond. We gingen naar het strand in de hoop de zonsondergang te zien. Helaas, de zon ging aan de andere kant onder. We maakten nog wel even wat outfitfoto’s. De tweede foto is gemaakt door mijn nicht, vlak voor de diploma-uitreiking van mijn neef. De derde foto was de eerste outfit die ik fotografeerde met mijn nieuwe camera. Of eigenlijk fotografeerde Celina ze, haha.

2

1/2/3

Ik had voor het eerst een Salopette in mijn bezit en daar moest natúúrlijk een outfitpost aan geweid worden. De tweede maakte mijn moeder snel voordat ik met Lizzy naar de film ging, en de derde maakte Lizzy. Dit was overigens wel één van de meest leuke foto sessie’s (mag ik het zo noemen?), want Lizzy en ik hebben echt de meest grappige foto’s gemaakt en belachelijk veel gewandeld voor mooie plekken. Love you Liz.

3

1/2/3

Op de eerste foto was ik jarig! Ik werd eindelijk 15, en Lizzy kwam ’s middags gezellig langs. Overigens maakte ze ook deze keer weer de foto’s, mét de wegwaaiende ballonnen. De tweede foto is vlak voor een bruiloft, en de derde foto was de eerste outfit die ik zélf (maar dan ook echt helemaal zelf) fotografeerde. Met statief en afstandsbediening.

4

1/2/3

Dit op een rijtje zetten en erachter komen dat je bij de eerste twee foto’s in dezelfde houding staat, en bij de derde bijna hetzelfde. Anyhow, de eerste foto maakte ik in een koude periode, op een warme dag. De tweede was een nomale after-school foto, en de derde maakte ik met Sophie in het bos.

5

1/2/3

De eerste fall outfit met de eerste herfstkenmerken op de achtergrond. De tweede outfit maakte ik in Utrecht, bij het huis van mijn tante en oom. En de derde foto maakte mama in Maarn, toen we daar op visite waren bij vrienden en traditiegetrouw een wandeling maakten.

21 november

Outfit

Als laatste deze outfit, die ik eind november maakte. In de hele maand december heb ik geen outfitfoto’s gemaakt, waar ik van baal. Ik ga proberen het outfitfoto’s maken weer op te pakken, zodat het er volgend jaar iets meer zijn.

Vind je het handiger om alleen de foto’s onder elkaar te zien? Dan kun je bovenaan mijn blog op ‘Lookbook’ klikken om een makkelijk overzicht te krijgen. Geen zin om naar boven te scrollen? Klik dan hier.

Liefs.

6 gedachtes over “Outfit recap 2015

  1. Wat een toffe outfits! Grappig om het verschil van kleding te zien tussen de zomer en de winter! De laatste outfit vind ik heel gaaf! Je hebt alles zo leuk gecombineerd! :)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s