From last Monday #18

Header

De afgelopen week had ik alles behalve besef in welke dag het was, wisselden we van het ene jaar naar het andere jaar én deed ik weer mee aan een of andere nieuwe Instagram-hype. Lezen jullie mee?

Maandag en dinsdag

Er was weer iets uitgevonden waar een aantal dagen lang iedereen z’n timeline mee vol stond: de #2015bestnine. Jahoor, ook ik deed er aan mee. En dit zijn mijn 9 best gelikete foto’s! Mij volgen op Instagram? Dat kun je niet meer doen via @laaar, maar ga even naar @tequilaar!

Samen met mijn oma, tante en moeder gingen we naar een tuincentrum voor alle kerstkortingen, aangezien we allemaal toe waren aan een nieuwe kleur ballen en slingers in de boom. Uiteindelijk zónder kerstballen de winkel uitgelopen, maar wel met een aantal sfeerverlichtingen.

Dinsdag en woensdag

Nadat we naar het tuincentrum gingen, zijn we nog even langs mama haar werk gegaan. Ik kom daar al jaren en voel me altijd helemaal thuis, aangezien de plek bijna mijn tweede thuis is en ik alle mensen goed ken. Dat levert vaak wel veel gratis warme chocomelk, oliebollen en gezelligheid op.

Woensdagochtend een selfie, omdat dit mijn haar was nadat ik er een nacht mee had geslapen (in een knot, weliswaar), en daarna de knot eruit gehaald heb. Niks mee gedaan, niet geborsteld, gekruld, niks. Wauw.

Woensdag

Die dag ging ik met Sophie naar Zwolle, en kwamen we deze holografische schoenen tegen. Ik vind ze heel gaaf, maar je moet er wel mee durven lopen. Ik heb deze foto meteen doorgestuurd naar Lizzy, die altijd fan is van holografische items, haha.

De dag afgesloten bij de Starbucks, want nadat we verplicht 2x de Mac in waren gelopen, kon de hoognodige Starbucks er ook nog wel bij.

Donderdag

Donderdagmiddag ging ik traditiegetrouw aan de slag met appelflappen. De meeste mensen zijn op oudjaarsdag bezig met een recordpoging oliebollen bakken, maar wij bakken thuis altijd appelflappen. Veel lekkerder, en volgens mij ook stukken makkelijker.

Rond 10 uur wat ‘veilige’ vuurwerk in de tuin afsteken, puur omdat het leuk is.

Vrijdag en zaterdag

Het nieuwe jaar was aangebroken, wat gelijk begon met een diner bij oma. Hakken aan, camera mee and ready to go!

Zaterdag gingen we wederom opweg naar Utrecht, om daar de verjaardag van mijn neef te vieren. De red cup is overigens geen drankbeker, maar een beker voor warme chocomelk en koffie. Dat eerste is dan ook wat erin zit.

Gisteravond had ik een feestje, waarvan ik vrij weinig foto’s heb die toonbaar zijn voor dingen buiten de groepsapp om, dus die laten we maar achterwegen!

Fijne week toegewenst! Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s