From last Monday #17

Header

Hé, het is dinsdag, en er is geen trend online gekomen? Oh, en nu ik er aan denk is er ook geen From last Monday verschenen afgelopen zondag? Bij deze! Mijn excuses voor het niet op tijd online gooien van twee vaste blogposts, maar hey, beter laat dan nooit! Vandaag komt de verlate From last Monday online, en de trend skippen we! Kijken jullie mee?

Voor ik het vergeet: vandaag had officieel de laatste Trendy Tuesday online moeten komen. Aangezien we die deze week skippen, komt er dus ook de komende dinsdagen géén trend online. Wellicht wél los, maar niet meer gebonden aan een specifieke dag.

Maandag

Ik kreeg van mijn tante en oom deze méga grote pot Nutella. Ik had hem al gezien op Facebook, en per toeval hadden zij mijn like daarop gezien. Ze zagen hem en namen hem voor me mee, lief! Hij is overigens al behoorlijk ver leeg inmiddels, maar ik heb nog even voor ‘ie leeg is.

Ik lakte heel veel nagels in heel veel verschillende stijlen om het artikel voor afgelopen woensdag in elkaar te zetten. Ik maakte 4 verschillende ideeën om je nagels mee te versieren voor de kerstdagen.

Dinsdag

Dinsdag bakte ik cake. Want daar was ik aan toe. De laatste tijd bak ik enorm vaak, wat ik voorheen echt nooit deed. Ik heb ontdekt dat ik het best leuk vind en wil het dus ook vaker gaan doen. Hé, voornemen nummer 1 voor 2016 is gemaakt!

Sorry voor het meest smerige beeld tot nu toe op mijn blog, maar ben ik de enige die altijd de beslagkom leeg lepelt nadat alles (oké, bijna alles) in de bakvorm ligt? ZO lekker!

Dinsdag 2

Je kent het wel: een cake bakken in de hoop dat ‘ie net zo wordt als op de verpakking. 9 van de 10 keer lukt het gewoon niet, als grootste frustratie van de dag. Dit was die 1 op de 10, want hij was goed gelukt. Ook qua smaak, love it.

’s avonds had mama deze aardappels in de oven gegooid. Aardappels zijn lekker (alleen de gebakken aardappels, dan), maar op de een of andere manier smaken ze toch altijd nét wat lekkerder als ze een leuke vorm hebben. Zoals deze. Ze waren heerlijk.

Woensdag 1

De welbekende hoognodige auto-selfie onderweg naar Utrecht!

Het was kerst (oké, kerstavond) en de zon schijnt. Het was warm. En het is kerst. Welkom in Nederland. Wat een drama.

IMG_2870

We gingen met mijn tante naar het tuincentrum in Utrecht (want: kerstkorting pakken) waar ze een mégaleuk ‘restaurantje’ hadden, met ontzettend veel lekker eten. Aaah.

IMG_2880

Én er was héél lekker drinken, zoals deze übergrote warme chocomelk met veel te veel lekkere toppings en een veel te schattige beker en veel te leuke achtergrond. Het was echt fotowaardig, ja.

Woensdag 2

Outfit van de dag. Ik wou eigenlijk buiten outfitfoto’s maken, maar daar ben ik niet meer aan toe gekomen. Dan maar zo: nieuwe hakken (klik hier voor volledige blogpost), broek van Hollister en off-the-shoulder top (wat je niet kunt zien, maar ok). Favoriete outfit van de week, komt ooit nog wel een keer op mijn blog als ik het weer aan heb!

Soesjes die er ook weer veel te lekker uitzagen. En heel lekker waren.

Woensdag 3

Van mijn lieve tante en oom kreeg ik als kerstcadeau een polaroid camera gekregen! Ik ben er nog steeds enorm blij mee en mochten ze dit lezen: thanks a lot!! <3

Buiten bij het hotel waar we sliepen die avond waren mega mooie bomen met verlichting. Cute.

IMG_2860

Eerder die avond waren we naar City Plaza geweest waar ook al van die schattige lampjes hingen en de sfeer heel gezellig was. Aw.

Donderdag 1

De nog meer bekendere spiegelselfie, vlak voordat we naar de jaarbeurs gingen. We zijn naar Disney On Ice geweest, wat ondanks de vele kleine kinderen toch heel leuk was! Een paar jaar geleden waren we naar Holiday On Ice geweest, wat net als de Disney variant heel leuk was.

Dionne en ik waren alvast wat vooruit gelopen, dus wachtende op de rest maar een selfie. Love u girl.

Zaterdag en zondag

Zaterdag kreeg ik voor kerst het horloge dat ik al hééél lang op mijn lijstje had staan. Ik ben er zó blij mee!

Zondag kwam lieve Soof weer en ’s avonds at ze gezellig mee. We gingen gourmetten wegens het overtollige eten dat over was gebleven van kerst, haha.

Tot zover vorige week! Volgende week komt er uiteraard ook weer een From last Monday online! Deze week is lekker druk dus genoeg om foto’s van te maken!

Liefs.

3 gedachtes over “From last Monday #17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s