New in: extreme budget heels

DSC_1323

Alsof mijn kast nog niet vol genoeg stond met hakken, kocht ik er nog niet zo heel lang geleden weer een paar nieuwe bij. Ondanks het vele aantal schoenen stonden deze al héél lang op mijn Wishlist. Puur omdat de prijs dit keer mee zat vond ik dat ik er dit keer niet over moest twijfelen en ze gewoon moest kopen.

DSC_1327

De laatste tijd zie je zulk soort hakken wel vaker: open aan de voorkant met één band om de enkel en een band van de enkelband naar beneden. Er stonden er al heel wat in mijn H&M shoppingbag, die ik er na deze aankoop allemaal weer uitgegooid heb.

DSC_1329

Ze lopen echt super comfortabel, wat je misschien niet zo snel zou verwachten. Ik ben dol op hakken, maar hakken die open zijn aan de voorkant zijn momenteel niet voor mij weggelegd. Daar kan ik totaal niet op lopen en val ik continu uit. Deze hakken zijn wél open, maar zitten hartstikke stevig door de twee banden die de schoen perfect om je voet heen laten zitten. De hak die eronder zit is ook vrij dik en breed, dus ze lopen echt heel fijn. Ik heb ze nog niet aangehad op lange dagen, maar ik denk dat mijn voeten dat best een hele dag vol kunnen houden. Uitproberen durf ik dat nog niet, aangezien de hak wel héél hoog is. Voor nu zijn ze dan ook voor korte dagen en feestdagen. Aankomende zomer zal ik ze sowieso wel heel vaak gebruiken, aangezien het weer dan ook iets meer mee zit.

Ik heb deze prachtige hakken gescoord bij de Primark voor maar €9,-! Zou je niet verwachten, hé? Het zijn by far mijn favoriete hakken van dit moment.

Wat vinden jullie van zulk soort hakken? 

Liefs.

7 gedachtes over “New in: extreme budget heels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s