From last Monday #15

HeaderHoi allemaal! Het is weer tijd voor het wekelijkse artikel waarin ik jullie laat zien wat ik de afgelopen week allemaal heb uitgespookt. Bij het schrijven van dit artikel kwam ik erachter dat ik extreem weinig foto’s heb gemaakt, dus sorry daarvoor! Enjoy reading!

FotorCreated

Zondagavond mijn kerstboom op mijn kamer opgezet. Ik word zo vrolijk van al die versiersels, luvv it.

Met Lisa in het tussenuur een HEMA-date gehad. Ik neem echt al-tijd hetzelfde als ik daarheen ga: een broodje zalm. Alles daar is zó lekker, maar deze blijft mijn favoriet.

IMG_2681 (1)

Vrijdags was Cynthia jarig, en de dag ervoor hadden we tekenen. Aangezien we alleen tekenen samen hebben, en we op vrijdag geen tekenen hadden, moest ik zorgen dat ik een toffe foto had voor op Instagram. Gelukt! Stiekem is het ook gewoon onze traditionele selfie.

FotorCreated1

Vrijdag heb ik wat foto’s gemaakt met leuke sfeerverlichting op de achterkant. Ik vind van die doffe lampjes op de achtergrond zó mooi.

Diezelfde middag ging ik ze gelijk bewerken en het artikel schrijven. De foto’s die ik bij de eerste foto maakte, zie je niet op de tweede foto. De foto’s die je op de tweede foto ziet, komen voor in de December TAG, die gisteren online kwam.

Ik zag deze scheurkalender bij Anna Nooshin, en eergisteren vond ik hem ook bij de winkels. Héél tof en op het verlanglijstje voor kerst, haha!

Dat was het voor deze week! Heel kort, maar dat zal ik aankomende week goedmaken. Aankomende vrijdag heb ik kerstvakantie, die vol zit met leuke plannen. Voor de komende dagen heb ik heel veel leuke kerstartikelen ingepland staan! Liefs.

2 gedachtes over “From last Monday #15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s