December TAG

Header

Het is inmiddels al enorm lang geleden dat ik een TAG heb gedaan op mijn blog. Ik vind het altijd heel leuk om vragen te beantwoorden, dus dat ga ik vandaag doen! Natuurlijk: helemaal in het thema van december! Ik kwam deze TAG tegen op de blog van Vera, dus alle vragen komen ook van haar blog af. Ik heb één vraag een eigen twist gegeven, omdat hij niet bij mij van toepassing was. Enjoy reading!

DSC_1296
Wat vind je het leukste aan de maand December?

Het leukste vind ik de gehele voorbereiding naar kerst toe. Kerst zelf, is leuk, maar naar mijn mening niet meer of minder bijzonder dan de voorbereidingen ervan. Weken van te voren zie je overal kerstlichtjes in de straten hangen, die je door de donkere ochtenden en avonden heel goed ziet, de kerstboom die je opzet, de kerstcadeau’s die je koopt: het maakt December compleet. Ik hou er van, enorm.

Wat is je favoriete lippenstift om met de feestdagen te dragen?

Ongeacht wat voor kleur je outfit dit jaar heeft: de lippenstift blijft bordeauxrood. Rood is sowieso al een typische kerstkleur, en met de feestdagen draag ik die kleur ook alleen maar. Mijn favoriet is nummer 110 van Rimmel (Kate moss).

DSC_1397

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
  1. Metallic Eyemousse, die je over je bruine oogschaduw heen kunt doen voor mooie glitterende oogleden met de feestdagen.
  2. O.P.I. I Reached My Gold!, volgens mij prijs ik deze de laatste tijd echt de lucht in. Want: glitters, perfecte topcoat én geweldig voor de feestdagen. Aanrader.
  3. Vaseline Queen Bee, dé limited edition van Vaseline waarvan ik niet weet of hij nog te koop is, maar waarvan ik wél weet dat ik hem al meer dan een jaar gebruik en hij nog steeds mijn favoriet is. Én heel handig voor deze koude dagen, waarop je lippen wel wat extra’s kunnen gebruiken.

DSC_1307

Wat is je favoriete winterdrankje?

Óf héél veel warme chocomelk, óf een Starbucks drankje. Wat Starbucks betreft maakt het me niet zo heel veel uit welke smaak ik kies, dit is namelijk iedere keer weer een andere. De een vind ik lekkerder dan de ander, maar Starbucks blijft Starbucks.

tumblr_meja8o34yu1rk5jbto2_500.gif

Wat is je favoriete kerstfilm?

Zonder twijfel ELF. Wat die kerstfilm met je doet is echt geweldig. Ik heb hem inmiddels al zo vaak gekeken dat ik hem bijna uit m’n hoofd ken. Overigens is Four Christmases ook een blijvertje: blijft grappig.

DSC_1273

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?

Er is niet een bepaald soort snoep dat ik nu meer eet dan anders, maar pepernoten en kerstkransjes gaan er in deze tijd van het jaar wel goed in. En die banketletters bevallen me ook wel goed eigenlijk.

Wat is je ultieme kerstlook?

Ik ben niet iemand die goed is met make-up, en je zult mij – of het nou wel of geen kerst is – niet snel een uur voor de spiegel zien staan met foundation en 20 oogschaduwpalettes, want dat wordt het ‘m gewoon niet. Wat ik wél sinds kort doe is lichtbruine oogschaduw met gouden glitters erover heen. Wat mascara en concealer en klaar!

Wat is je favoriete kerstnummer?

Ik ben nu snel geneigd om All I Want For Christmas van Mariah Carey op te noemen, maar ik denk dat mijn voorkeur toch uit gaat naar liedjes zoals Shake up Christmas van Train en The Power of A Christmas van O’G3NE. Binnenkort komt er een blogpost online waarin ik mijn Spotify Christmaslist met jullie deel, so stay tuned!

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?

Ik heb nog niet echt een heel lijstje gemaakt met goede voornemens voor aankomend jaar, en ik weet eerlijk gezegd ook niet of ik dit ga doen. Anders dan andere jaren heb ik dit jaar wel een aantal voornemens (of doelen) die ik wil behalen, waaronder het slagen voor mijn examen en het bekender maken van mijn blog. Ook word ik aankomend jaar 16 en wil ik daar iets leuks mee gaan doen, maar wat, dat weet ik nog niet.

Dat was de TAG voor December! Wat is jullie favoriete kerstfilm van dit moment? Let me know! Als je deze TAG over wilt nemen, ben je daar natuurlijk vrij in! Fijne zaterdag! Liefs.

 

Een gedachte over “December TAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s