Trend: Scandinavian interior

Collage

Hoi allemaal! Luisterende naar het verbazingwekkend goede nummer van Justin Bieber tik ik dit artikel. Het is 5 uur, en ik heb hiervoor nog geen tijd kunnen vinden om het artikel van vandaag te schrijven, dus vandaar dat dat nu nog gebeurt. Gister was mijn hoofd redelijk inspiratieloos, dus ik ging op zoek naar trends, want hé, er moest en zou een trend online komen. Op Pinterest stuitte ik op een interieurtrend die we allemaal wel kennen: scandinavisch.

Zelf ben ik enorm fan van het witte interieur met natuurlijke tinten. De afbeeldingen in de collage deden me dan ook met grote hartjesogen ernaar blijven staren, zó mooi!

Wat typisch ‘Scandinavisch’ is, zijn onder andere 1) het vele wit, 2) heel veel hout en voorwerpen die je in het bos terug zou vinden en 3) de dierenprints/patronen en stoffen. Ikea is een goed voorbeeld van typische scandinavische meubels: veel wit, veel hout, veel dierenkleedjes etc. Zelf vind ik het echt prachtig, en ik denk met mij velen anderen. Een huiskamer in het wit, met houten meubelen en een zacht wit kleedje komt ontzettend rustig over, in vergelijking met een huiskamer met knalrode of donkerbruine meubelen (waar overigens ook niks mis mee is!). Ik merk dat qua interieur het scandinavische momenteel wel dé trend is: je ziet het overal. Ge-wel-dig.

Als het aan mij ligt mag deze trend nog wel even blijven, want zodra ik later op mezelf ga wonen wil ik mijn huis ook helemaal scandinavisch indelen. Mijn vraag aan jullie is: wat vinden jullie van deze scandinavische trend? Leuk, of toch niet? Let me know! Oh, trouwens: volgende week komt er nóg een trend online in de Scandinavian stijl, maar dan op een andere manier. Durft iemand een gokje te wagen?

Liefs.

5 gedachtes over “Trend: Scandinavian interior

  1. Wit is heel mooi maar, maar alleen maar wit vind ik too much. Met wat houtkleurige meubeltjes of iets in een pasteltint erbij vind ik het heel mooi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s