From last Monday #13

Header

Hoi allemaal! Wat gaat een week toch snel.. Ook deze week laat ik jullie weer zien wat ik afgelopen week allemaal heb meegemaakt. Zo heb ik deze week héél veel gedaan in het thema ‘Sinterkerst’, maakte ik onbewust heel wat foto’s van mijn nagels en de selfies ontbreken deze week ook niet.

Maandag 1

Met de bus naar huis, want het waaide zó hard. Ik had mijn nieuwe sjaal om, die ik echt heel tof vind. Ik hou van houthakkersprintjes.

Mama had frikandelbroodjes gehaald, luvvv <3.

Maandag 2

Ik lakte mijn nagels weer, dit keer in een helder rode kleur van Rimmel met een matte topcoat van HEMA. Resultaat is héél gaaf. Aanrader.

Truffel-, tiramisu-, kokos- en héél veel pure chocoladepepernoten. Iedereen wilt altijd zo veel mogelijk witte pepernoten, maar geef mij maar een zak vol pure chocoladepepernoten. Ik kwam deze rare smaken tegen bij de Jamin en nam er een paar mee. Mijn voorkeur gaat uit naar de truffelpepernoot.

Skypen met Femke

Voor mijn sectorwerkstuk moest ik interviewen, en de gelukkige was Femke, van Younique! Ik was ontzettend zenuwachtig maar het was een heel gezellig gesprek en mocht je dit lezen: nogmaals bedankt dat ik je mocht interviewen! Overigens maakte mijn moeder deze foto aan het einde van ons gesprek om in mijn sectorwerkstuk te doen.

Dinsdag 1

Het nieuwe blok bij tekenen was begonnen en dit is by far mijn favoriete periode. Het is fantasie, en hier heb ik abstracte fantasie geschilderd. Ziet er best gaaf uit.

Het had erger gekund, maar mijn handen zaten na drie wasbeurten nóg onder de verf. Ach, heeft ook wel weer wat.

Dinsdag 2

Die dag had ik mijn nieuwe tas bij me: Foods before Dudes. En zo is dat.

Traditionele selfie met Cynthia bij tekenen. <3

Woensdag 1

Zonder enige schaamte luister ik eind november naar kerstmuziek, want hè, eind november is gewoon geoorloofd, hoor. Luister nu non-stop kerst muziek, zo ook te zien op de blije selfie rechts. Hm.

Woensdag en donderdag

Die middag met Sophie filmpje gekeken met popcorn, veel gezelligheid en onnozele grappige youtube filmpjes. Blijft leuk, haha.

Wéér een opdracht voor kunstvakken, maar dit keer met nepsneeuw en koper. Ja, echt. Rian, Cynthia en ik mochten naar buiten om onze tekeningen te bewerken met nepsneeuw en koper uit spuitbussen. Het leverde de meest hilarische momenten en vieze handen op, maar de resultaten zijn echt heel tof en origineel.

Donderdag 2

Het eindresultaat van mijn handen. Heerlijk.

Deze zagen we eerder: blije kerstmuziek selfie.

IMG_2420

Ik had het koud, en mijn warme chocomelk ook, dus we trokken beide warme kleding aan.. Ok, hoe cute is deze trui voor een kop chocomelk?

Vrijdag en zaterdag

Ik maakte deze selfie puur om het feit dat me ineens opviel hoe lang mijn haar is geworden. Ik ging naar mijn werk en heb de hele avond dus lekker gewerkt!

Gisterochtend richting mijn overgrootoma gereden (ja, echt, overgrootoma) om haar kerstboom op te zetten. Ik hou van kerst en kijk er al weken naar uit, dus dit was ook absoluut geen straf.

Zaterdag

Je ziet het waarschijnlijk niet goed, maar in de kerstbal zie je mij een selfie maken.

En de piek erop! Oma haar kerstboom staat, nu die van mij nog!

Dit was het weer voor deze week! Vandaag ben ik héél productief en non-stop bezig geweest, en ik kom nu pas toe aan het schrijven van een blogpost. Nu ga ik snel economie leren en daarna nog wat blogs vooruit schrijven, en dan is de week weer om. Aanstaande week begint december, wat mijn favoriete maand van het jaar is. Ik heb er zin in!

Fijne avond!

Love.

6 gedachtes over “From last Monday #13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s