Mauving Leaves

DSC_0082

Ik heb weer een nagellakje getest! Ik kocht deze in de herfstvakantie, toen we in Utrecht waren. Het is een kleur uit de Limited Edition lijn van Catrice, dus ik vond het de moeite waard om hem te testen.

Het is de kleur Mauving Leaves, van de FALLosophy lijn. Dat is een nieuwe lijn die speciaal is gemaakt voor dit najaar. Hij bestaat niet alleen uit nagellak, maar bevat ook oogschaduw, lippenstift, kwasten en noem maar op.

Knipsel

bron

Dit zijn alle nagellakkleuren uit de FALLosophy collectie. Het zijn echt typische herfstkleurtjes (ha, surprise!), en ze zijn niet zo ‘standaard’. Is weer eens wat anders dan bordeauxrood en okergeel.

De nagellak heeft zeker wel twee laagjes nodig, wat an sich geen ramp is. Het mooiste is als je drie laagjes gebruikt, maar met twee kun je ook prima de straat op. De nagellak blijft aanzienlijk lang zitten, mits je er top coat over heen doet. Niet extreem lang, maar een week houdt hij het zeker wel vol. Daarna begint hij te chippen en wordt het al snel lelijk.

Ik ben zeker benieuwd naar de andere kleuren uit de FALLosophy lijn, zeker aanraders!

Catrice Nail Lacquer is onder andere te koop bij de drogist en is zowel in Nederland als België verkrijgbaar voor €2,89. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s